Başkan Bey, Ankara temaslarını tamamladı

Başkan Bey, Ankara temaslarını tamamladı

8.11.2019 13:21:52

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 6-7 Kasım 2019 tarihlerinde Ankara'da bir dizi temasta bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret eden Yılmaz, “Hayır dualarını aldık. Genel Başkanımızın Silivrili hemşehrilerimize selamları var” şeklinde paylaşımda bulundu.
Yılmaz, resmi sosyal medya hesabından Ankara temasları hakkında şu şekilde bilgi aktardı: “Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ı makamında ziyaret ederek, Silivri'mizin tarihi dokusu ve turizm imkanları üzerine görüşme gerçekleştirdik. Desteklerinden ve yakın ilgilerinden dolayı Bakan Yardımcımıza teşekkür ediyorum.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün'ü makamında ziyaret ettik. Yat Limanı projemize verdikleri desteklerden dolayı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan'a ve yakın ilgilerinden dolayı Yalçın Eyigün'e teşekkürlerimizi ilettik.
İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir ve Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Şevket Altuğ Taşdemir'i ziyaret ettik. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim.
İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettik. İlçemizde yapacağımız projelerimize verdiği desteklerinden ve göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Bakanımıza teşekkür ederim.”
Haber Merkezi

YORUM YAP