Atalet’i konuştular

Atalet’i konuştular

16.08.2018 09:59:29

Silivri Rotary Kulübü Dönem Başkanı Nurten Daniş öncülüğünde Silivri Rotacat Kulübü Başkanı Onur Ergün'ün desteği ve Silivri Belediyesi ile ortaklaşa Atalet konulu Kişisel Gelişim-Eğitim Semineri düzenlendi.

Programda konuk konuşmacı Profesyonel Koç ( PCC) aynı zamanda Batıköy Rotary Kulübü üyelerinden Rtn. Cem Galip Kahveci etkili bir sunum gerçekleştirdi. Konuşmacının değerli ailesi ile katıldığı seminerin sunuculuğunu, Silivri Rotary Kulübü Dönem Kurumsal İletişim Komitesi Başkanı & Kulüp Saymanı Rtn. Özgün Deniz Gündüz yaptı. Batıköy Rotary Kulübü üyelerinden Rtn. Murat Ayan'ın da aralarında bulunduğu değerli katılımcıların ayrılmak istemediği etkinlik çok verimli geçti. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Silivri Rotary dönem başkanı Nurten Daniş, “Konuşmacımız bizlere; kendimizin farkında olmamız için, bilinçaltı kayıtların yaşamlarımızda oluşturduğu sorunların yarattığı duygu ve düşünceleri anlamamızı sağlayacak teknikler verdi. Bu sorunlardan bir tanesi olan ‘atalet' ile ilgili bilgi ve deneyimlerini paylaştı, soruları cevapladı. Etkinliğimize katkı sunan herkese sonsuz teşekkürler” şeklinde görüşlerini iletti.
Dönem Başkanı Nurten Daniş etkinlik bitiminde; Cem Galip Kahveci'yi kutlayarak kendisine teşekkür belgesi ve çiçek takdim ederken, “Başta konuşmacımız Rtn. Cem Galip Kahveciye, bu seminerin organizasyonunda katkı sağlayan Belediyemiz Müdiresi Meral Türkmen Terlikçi'ye, yine Müdürlerimizden Ömer Sebahattin Çetin'e ve ekip görevlisi sevgili Ufuk Aktar'a sonsuz teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz...” dedi.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Rotary’den Dertop’lara tebrik

YORUM YAP