Yolunuz aydınlık, şansınız bol olsun

Yolunuz aydınlık, şansınız bol olsun

15.06.2017 11:32:20

Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı mezunlarını törenle uğurladı.

Mezuniyet törenlerinin ardı arkası kesilmiyor. Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de 2016-2017 eğitim-öğretim yılı mezunlarını 9 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirdiği törenle uğurladı. İngilizce Öğretmeni Özge Günay'ın sunumunda, okul bahçesinde yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin de katılımıyla düzenlenen şık bir tören eşliğinde son sınıf öğrencilerine veda edilirken mutlu, heyecanlı ve coşkulu anlar yaşandı.
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda Saygı Duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşımız okundu.
Okul Müdürü Musa Kalay, mezunlara seslenerek, bundan sonraki eğitim hayatlarında azimle çalışmalarını, kendilerini her yönlü geliştirmelerini dilerken, yaşamlarında da sağlık ve mutluluk temennisinde bulundu.
Okulun Matematik Öğretmeni Gülsüm Güveli'nin yetiştirdiği öğrenciler, sundukları Trabzon yöresi halk oyunları ve Zeybek gösterileriyle törene coşku kattı. Halk oyunları gösterisinde; Melek Yılmaz, Meltem Çetinkaya, Simge Sarı, Dicle Cura, Nagihan Melek Kara, Ceren Gülen, Burak Duyguç, Aydoğan Duyguç, Nurdal Menteş, Caner Bozal, Nizami Günay, Ömer Faruk Öztürk görev aldı.
Müzik Öğretmeni Ahmet Aygör'ün çalıştırdığı öğrenciler, birbirinden sevilen şarkıları seslendirerek, törene katılanlara keyifli bir müzik şöleni sundu.

OKUL BİRİNCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ
2016-2017 eğitim-öğretim yılı okul birincileri ödüllendirildi. EML okul türünde Didem Kerse, ATL okul türünde Furkan Faruk İlikçi, TL okul türünde İlkay Sıkıntılı isimli öğrenciler ödüllerini Müdür Yardımcısı Onur Şendur, Neslihan Kubat ve Ayten Demiray'ın elinden aldı.
Yıl boyunca düzenlenen sosyal-kültürel etkinliklerde başarı gösteren öğrencilere Başarı Belgeleri, Değerler Eğitimi kapsamında öğrencilere yine başarı belgeleri tebrikler eşliğinde takdim edildi. 10 Kasım Ata'ya Veda konulu kompozisyon yarışmasında İlçe 2.'si olan Betül Avcı, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi konulu kompozisyon yarışmasında İlçe 3.'sü olan Mahir Kızılyaprak, Sayfalardan Hayata Yarışmasında İlçe 4.'sü olan Necla Bodur, İlçe 6.'sı Dicle Cura, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı konulu kompozisyon yarışmasında İlçe 1.'si olan Betül Avcı ödüllerini eğitimcilerin elinden aldı.
Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunları keplerini havaya fırlatarak liseye veda edip hayata yelken açtılar.
Renginar SALİ

YORUM YAP