Alibeyspor iftarda buluştu

Alibeyspor iftarda buluştu

15.06.2017 11:31:16

Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta, geçtiğimiz hafta oynadığı ligini yenilgisiz şampiyonlukla tamamlayan U-19 takım oyuncularıyla birlikte teknik heyeti ve yönetim kurulu üyelerini iftarda ağırladı.

Silivri'nin en eski kulüplerinden olan Alibeyspor'da Başkan Ali Tonta tüm yönetimiyle birlikte kulüpte çalışan teknik ekipleri ve U-19 takımı oyuncularını iftarda bir araya getirdi. Verilen iftar yemeğine hem Alibeyspor yöneticisi hem de Silivri Güreş Ağası Çetin Ceylan'da katıldı. Geçtiğimiz hafta oynadıkları son lig maçı ile ligi yenilgi almaksızın şampiyon kapatan U-19 takım oyuncularının da davet edildiği yemekte Başkan Tonta yaptığı açıklamasında; “Alibeyspor'un altyapılara verdiği önem ortaya çıkmaktadır. Bu sene takım oyuncularımız yenilgi almadan liglerini şampiyon kapattılar. Bu şampiyon kadro A takımın iskeletini oluşturacak. Altyapıdan gelen oyuncularımızın sayesinde liglerde iyi yerlerde oluyoruz.
Görüyoruz ki altyapılara yatırım yapıldığı zaman sizleri kesinlikle yarı yolda bırakmıyor.
Bu güzel gecede hem U-19 takımımızın şampiyonluğunu kutlamış olduk hem de yöneticilerimiz ve teknik heyetimizle bir araya gelerek güzel bir sohbet ortamı oluşturduk” dedi.
Engin AKIN

YORUM YAP