Yolunuz açık, şansınız bol olsun

Yolunuz açık, şansınız bol olsun

8.06.2018 16:02:33

İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, geçtiğimiz günlerde 2017-2018 mezunlarını törenle uğurladı.

İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, geçtiğimiz hafta düzenlediği törende 12. Sınıf öğrencilerini törenle uğurladı. Şevval Süs Evi'nin organizasyonunda düzenlenen şık törende öğrencilerin heyecanını veli ve yakınları da paylaştı.

Tören, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının manevi huzurunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Taner Karakaya, yaptığı konuşmada gençleri tebrik ederek, bundan sonraki eğitim hayatlarında ve yaşamlarında her şeyin gönüllerince olmasını diledi.

Okula verdiği desteklerden dolayı Okul Aile Birliği Başkanı Zerrin Çimen'e plaket ve çiçek sunuldu. Staj sürecinde öğrencilerle yakından ilgilenen Silivri Devlet Hastanesi Eğitim Hemşiresi Ayşe German'a da çiçek sunuldu.

2017-2018 Eğitim-öğretim yılı mezunlarından Birinci, İkinci ve Üçüncü olan öğrenciler tebrik edilerek kendilerine plaket sunuldu. Okul Birincisi Yaş Kütüğüne plaket çaktı. Dereceye giren öğrenciler, Mezuniyet Pastasını hep birlikte alkışlar eşliğinde kesti. Bayram Devir Tesliminin ardından, öğrencilere Mezuniyet Belgeleri verildi. Öğrencilerin sağlık yeminin ardından kepler coşkuyla havaya fırlatıldı. İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi, iftar yemeğinin ardından müzik eşliğinde eğlendi.

Renginar SALİ

YORUM YAP