Yok böyle bir şenlik

Yok böyle bir şenlik

16.05.2017 10:32:55

Odak Anaokulu Bahar Şenliği, bilimsel deneyler, müzik ve eğlenceli oyunlarla renkli karelere sahne oldu. 

Özel Çilli Anaokulu tarafından geleneksel hale getirilen ve renkli karelere sahne olan Bahar Şenliği, Odak Okullarının bünyesine katılmaları üzerine bu sene Odak Anaokulu olarak gerçekleştirildi. 13 Mayıs 2017 tarihinde şenliğin vazgeçilmez adresi Jasmine Restoran'daki etkinliğe Özel Çilli Anaokulu yöneticileri, veli ve öğrencileri ile Odak Okulları yöneticileri de katıldı. Yönetici, eğitimci ve velilerin kaynaştığı, kahvaltılı organizasyonda minikler unutulmaz bir gün yaşadı.

DENEYLER EŞLİĞİNDE BİLİMSEL YOLCULUK YAPTILAR
Odak Anaokulu Bahar Şenliğinde Harry Science Beyin Geliştirme Akademisi yetkilileri, öğrencilere deneyler sunarak bilimde heyecanlı ve eğitici bir yolculuk yapmalarını sağladı. Deneyleri büyük bir ilgi ve dikkatle takip ederek birçok konuda aydınlatıldılar.

RİTİM GRUBU, ŞÖLENE RENK KATTI
Müzik Öğretmeni Onur Kilci'nin yönetiminde öğrencilerden oluşan Ritm Grubu tarafından da başarılı bir konser verildi. Mini konser, etkinliğe renk kattı.

BAHÇE OYUNLARI, BÜYÜK COŞKU YARATTI
Güzel havanın tadı ise yemyeşil bahçede eğlence dolu oyunlarla çıkarıldı. Minikler hem yarıştı, hem doyasıya eğlendi. Şevval Süs Evi'nin de katkıda bulunduğu şölende palyaço eşliğinde yapılan etkinlikler coşkuyu doruğa çıkardı.
Odak Anaokulu Bahar Şenliğinde günün anısına hatıra fotoğrafları da çekildi. Eğitici, müzikli, eğlenceli geçen şenlikte güzel ve mutlu anılar biriktirildi.
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Uğur öğrencileri piknikte stres attı

YORUM YAP