Yılmazer: Yılmadan yolumuza devam edeceğiz

Yılmazer: Yılmadan yolumuza devam edeceğiz

20.04.2017 09:27:23

CHP Silivri İlçe Kadın Kolu Başkanı Elif Yılmazer, 16 Nisan referandum sonuçları ile ilgili teşekkür mesajı yayınladı.

Referandum sonrasında bir mesaj yayımlayan CHP Silivri İlçe Kadın Kolu Başkanı Elif Yılmazer, Hayır oyu verilmesini yaygınlaştırmak ve oyların korunmasını sağlamak için müşahit, yazılım, sandık görevi, tasarım, hukuk gibi alanlarda görev alan gönüllülere, sandığa giderek oy kullanan ve iradesini yansıtan seçmenlere teşekkür etti.
Yılmazer ayrıca Hayır'ın bitmediğini, örgütlü mücadeleyi sürdürmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

“ELLERİNİZE, AYAKLARINIZA, EMEĞİNİZE, YÜREĞİNİZE SAĞLIK”
Yapılan yazılı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisinin çok değerli kadın örgütü, sevgili kız kardeşlerim; Referandum çalışmaları sürecinin her safhasında görev alan, gecesini gündüzüne katıp emek veren ve Silivri'nin her karış toprağında ayak izi olan siz sevgili kız kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.
Ellerinize, ayaklarınıza, emeğinize, yüreğinize sağlık. Bizlere çalışmalarımızda desteğini esirgemeyen, İlçe Başkanımız Sn.Suna Göçengil ve ilçe yönetimine, Gençlik Kolları Başkanımız Berker Esen ve Yönetimine, Belediye Başkanımız Sn. Özcan Işıklar ve Meclis Üyelerimize, Belediye Başkanımızın eşi Sn. Esma Işıklar'a, Kadın - Erkek eşitliğine inanan ve bu yolda bizimle yürüyen Erkek arkadaşlarımıza, partide çalışan emekçilerimize, Mahalle Başkanlarımıza, ıslak imzalı tutanakların tamamını ilçemize teslim eden okul ve kat sorumlularımıza, her sandıkta kullanılan oylara sahip çıkan ve oy torbalarını ilçe seçim kuruluna büyük özveriyle teslim eden Sandık Sorumlularımıza, Avukatlarımıza , üye ve gönüllülerimize, büyük özveriyle çalışan tüm örgütümüze ve bu ülkenin kuruluşuna, varlığına, Cumhuriyetine inanan tüm Silivri'li Vatansever hemşerilerimize sonsuz saygı ve sevgilerimle teşekkürü bir borç biliyorum... Aklımız, vicdanımız ve emeğimizle, birlik beraberlik içerisinde yılmadan yolumuza devam edeceğiz. Saygılarımla...” denildi.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP