Yılmaz: Kadınların mutlu olduğu toplumlarda herkes mutludur

Yılmaz: Kadınların mutlu olduğu toplumlarda herkes mutludur

1.01.2022 15:06:40

Kalepark'ta, Yolçatı ve Çeltikli kadınlarla buluşmasında Başkan Volkan Yılmaz, “Mutlu kadın, mutlu aile, mutlu Silivri demeye, sizlere her türlü desteği vermeye, her şeyin en iyisine, en güzeline layık olan kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Sultan Aşkın eşliğinde Yolçatı ve Çeltik mahalle evleri kursiyerleri ile Kalepark Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

YILMAZ: KADINLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Sohbet ortamında geçen kahvaltıda konuşan Başkan Yılmaz, kadınların, sosyal yaşamda ve eğitimdeki önemine değinerek destek sözü verdi. Yılmaz, “ ‘Biz Silivri'yi yalnızca çarşıdan, sahilden ibaret bir ilçe olarak görmeyeceğiz. Tüm mahalleleriyle bir bütün olarak göreceğiz bütüncül bir anlayışla hizmet etmeye devam edeceğiz.' demiştik. Kadınların mutlu olduğu toplumlarda herkes mutludur. Onun için mutlu kadın, mutlu aile, mutlu Silivri demeye, sizlere her türlü desteği vermeye, her şeyin en iyisine, en güzeline layık olan kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” sözleri ile kadınlara hitap etti.

Kahvaltıya katılan kursiyerler Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a kadınlara verdiği destek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Program, kursiyer kadınların görüş ve önerilerinin alınması ve günün anısına çektirilen fotoğrafların ardından sona erdi.

 

YORUM YAP