Yılmaz: Hizmete destek verecek, yapılmaması gerekenlere direniş sergileyeceğiz

Yılmaz: Hizmete destek verecek, yapılmaması gerekenlere direniş sergileyeceğiz

11.05.2020 15:22:55

İBB Meclisi olağanüstü toplantısında söz alan Silivri Belediye Başkanı ve MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, “MHP Grubu olarak hizmetler ve pandemiyle mücadele noktasında destek, yapılmaması gerekenler konusunda ise direniş sergileyeceğiz” açıklamasında bulundu.

İBB Meclisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığında 11 Mayıs 2020 tarihinde olağanüstü toplantısını Avrasya Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Başkan İmamoğlu açılış konuşmasının ardından sözü Grup Başkan Vekillerine bıraktı.

Silivri Belediye Başkanı ve MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Korona virüsle ilgili yapacağımız toplantımızın hem İstanbul'umuza, hem milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

“ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Dünyada bu pandemiden sonra, ekonomiden ticarete, beşeri hayattan iktisadi hayata, her şeyin farklı hikâyelerinin yazıldığı bir dünya düzeninin kurulacağından söz ediyoruz. Dolayısıyla “Biz bize yeteriz Türkiyem” diyerek bu süreci başından itibaren çok doğru yöneten Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'a, hükümetimize, Sağlık Bakanımıza, cephenin en önünde cansiperane mücadelelerinden dolayı sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. 

“MHP GRUBU OLARAK HİZMETLER NOKTASINDA DESTEK, YAPILMAMASI GEREKENLER KONUSUNDA İSE DİRENİŞ SERGİLEYECEĞİZ”

Cumhur İttifakı'nın bir paydaşı olan Milliyetçi Halk Partisi grubunun İstanbul'da hizmetlerin aksamaması noktasında, Korona virüsü ile yapılan mücadelenin etkin bir şekilde sürdürülmesi adına İstanbul Büyükşehir Belediyesine her zaman destek olacağını ama yapılmaması gerekenler konusunda da her zaman karşısında duruş sergileyeceğini buradan ifade ederek huzurlarınızdan ayrılıyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Renginar SALİ

YORUM YAP