Yılmaz: Hayaldi gerçek oldu!

Yılmaz: Hayaldi gerçek oldu!

6.06.2023 13:13:15

Haziran meclisinde gündem üzerine açıklamalarda bulunan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri'nin en kronik sorunlarından birini de inşallah tarihe kavuşturmak bize nasip oluyor” diyerek Şehir Geçişi Projesi'ne başlanmasını değerlendirdi.

Şehir Geçişi Projesi hakkında Başkan Volkan Yılmaz Mecliste söz alarak şunları söyledi: “D-100 (E-5) Karayolu nihayet trafiğe kapatıldı. Silivri'de yapılan projelerden belki en yerinde, en faydalı olacak olanlardan biri. Şehrimizin iki yakası bir araya geliyor. “Yapılmaz, yapılamaz, hayal” diyenler de vardı ama diyorlar ya ‘Hayaldi gerçek oldu'.347251224_176786512019538_3071288396406959573_n (1)
“SİLİVRİ'YE EN BÜYÜK VE FAYDALI PROJE”
Biz E-5 karayolunun hafriyat çalışmalarına başladık. Büyük bir proje… Büyükçekmece Mimarsinan Köprüsü-Silivri Kınalı Köprüsü arasındaki tüm yan yollarını, tüm E-5'un gövdesini kapsayan, içerisinde köprülü kavşakları ve viyadüğü barındıran bir yatırım.
“İLK LOKASYON 5-6 AY İÇERİSİNDE BİTİRİLECEK”
Silivri Devlet Hastanesi ve AVM'nin bulunduğu bölgede yaklaşık 320 m uzunluğunda ayaklı dev bir viyadükle şehrin iki yakası bir araya gelecek. Projenin ilk lokasyonun 5-6 ay içerisinde bitirilmesi planlanıyor.
“OTOGAR KAVŞAĞINDA 108 METRELİK VİYADÜK”
Ondan sonra da Otogar kavşağımızda yine 108 m uzunluğunda bir viyadük daha yapılacak. Altında kavşağının olduğu ve trafiğin hiçbir şekilde kesintiye uğramadığı bir viyadük olacak.
“PROJE NOKTA OLARAK SİLİVRİ'DEN BAŞLADI”
Sonrasında Kınalı ve Büyükçekmece'ye doğru uzanacak. Projenin nokta olarak Silivri'den başlamasını sizlerin yorumuna bırakıyorum.
TEŞEKKÜR
Karayolları 1. Bölge Müdürümüze, Karayolları Genel Müdürümüze, kendileri Ulaştırma Bakanımız oldu; Abdülkadir Uraloğlu'na, geçmiş dönem Ulaştırma Bakanımız Adil Karaismailoğlu, bize gönlünü ve yüreğini açan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum.
Silivri'nin en kronik sorunlarından birini de inşallah tarihe kavuşturmak bize nasip oluyor.” Sevginar Sali

YORUM YAP