Yıldız: Hedefimize emin adımlarla yürüyeceğiz

Yıldız: Hedefimize emin adımlarla yürüyeceğiz

6.06.2023 13:21:19

Silivri Belediye Meclisi'nin Haziran toplantısında CHP Grubu adına konuşan Melih Yıldız, “Türkiye genelinde tercih Cumhur İttifakı'ndan yana oldu. Silivri'de tam tersine, tercih Millet İttifakı'ndan yana kullanıldı ve sandıktan birinci çıktık. Millet İttifakı olarak iki seçimde de önemli bir başarı elde ettiğimizi görüyoruz. Tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Omuzlarımızdaki yük ve sorumluluk daha da arttırmıştır. Yorulmadan çalışmaya devam edeceğimizi ve hedeflerimize emin adımlarla yürüdüğümüzü ifade etmek isterim” dedi.

CHP Grubu adına söz alan Grup Başkan Vekili Melih Yıldız, birçok konuya değindi.
YILDIZ, BÜKE'YE BAŞARILAR DİLEDİ
Yıldız, Yeşilay geçmiş dönem Silivri Şube Başkanı Ülkenur Büke'ye yeni görevinde başarılar diledi.
KURBAN BAYRAMI TEBRİKİ
Yıldız, 28 Haziran'da kaydedeceğimiz Kurban Bayramı dolayısıyla, başta Silivri'de yaşayan hemşerilerini olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebriketti.
“ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BAŞARILAR”
17-18 Haziran'da düzenlenecek üniversite sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.
18 Haziran Babalar Gününü kutlayarak, ebediyete intikal edenlere rahmet diledi.
“BAŞARILAR DİLİYORUZ”
Melih Yıldız, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim süreçlerine yönelik açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Malumunuz Parlamento ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini geride bıraktık. Milletin iradesi sandıkta tecelli etmiş ve kazanan Cumhur İttifakı olmuştur. Başarılar diliyoruz.
“SORUNLARA ODAKLANMALI VE ÇÖZÜM NOKTASINDA ADIMLAR ATILMALI”
Ülkemizin çözüm bekleyen birçok sorunu var. Bunların başında hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısı var. Hükümet de kuruldu, bakanlarımız belli oldu. Kendilerine şimdiden başarılar diliyorum.
Hiç vakit kaybetmeden sorunlara odaklanmalı ve çözümü noktasında adımlar atılmalıdır. Artık seçimler bittiğine göre hepimiz için hizmet zamanıdır.”
“HEDEFİMİZE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİZ”
Silivri seçim sonuçlarına ayrı bir parantez açan Yıldız, “Türkiye genelinde tercih Cumhur İttifakı'ndan yana oldu. Silivri'de tam tersine, tercih Millet İttifakı'ndan yana kullanıldı ve sandıktan birinci çıktık.
İlçemizdeki seçim sonuçlarına baktığımızda Millet İttifakı olarak iki seçimde de önemli bir başarı elde ettiğimizi görüyoruz.
Yüksek bir oy oranı ile bizleri tüm mahallelerimizde birinci yapan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.
Bu seçim sonuçları omuzlarımızdaki yükü ve sorumluluğu daha da arttırmıştır. Silivri halkının bize vermiş olduğu desteği ve duyduğu güveni daha yukarılara taşımak için yorulmadan çalışmaya devam edeceğimizi ve hedeflerimize emin adımlarla yürüdüğümüzü ifade etmek isterim” dedi.
“YILMAZ HİÇ BİR AYRIM GÖZETMEDİ”
“Seçim sürecinin Silivri'mize yakışan bir şekilde sükûnet ve hoşgörü içerisinde tamamlanmasına katkı sunan halkımıza ve kolluk güçlerimize, siyasi parti temsilcilerimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diyerek açıklamalarını sürdüren CHP Grup Sözcüsü, “Kampanya sürecinde CHP Grup Başkan Vekili olarak Başkan Yılmaz'a ilettiğimiz her talebimiz konusunda kendisi bize destek verdi. Hiçbir ayrımcılık gözetmeden her talebimizi yerine getirdi. Teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yıldız ayrıca, “Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti. Hayırlı olsun” diyerek taraftarları kutladı.

Sevginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Barlas’tan İBB’ye çevre eleştirisi

YORUM YAP