“Yeni Emniyet binası Ağustos’a yetişecek”

“Yeni Emniyet binası Ağustos’a yetişecek”

8.02.2020 10:54:00

Şubat Meclisi ikinci oturumunda bulunduğu değerlendirmeler esnasında yeni emniyet binasının yapımıyla ilgili de temel açma çalışmalarının başladığını söyleyen Başkan Volkan Yılmaz, Ağustos ayına kadar müteahhit firmanın yatırımı yetiştirmeyi hedeflediğini söyledi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Şubat meclisi ikinci oturumunda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verirken şehir merkezindeki eski emniyet binasının yıkımı ve yapımına başlanan yeni emniyet binası hakkında son durumu açıkladı.

Eski binanın altında yer alan trafo merkezinin yakın bir bölgeye taşındığını söyleyen Başkan Yılmaz, şehrin elektriğini sağlayan bu merkezin güvenli bir alana alındığını belirtti. Kısa bir süre sonra kablo tesisatının tamamlanacağını ifade ederek yıkım işleminin gerçekleşeceğini dile getirdi.

Yeni emniyet binasının yapımıyla ilgili de temel açma çalışmalarının başladığını anlatarak Ağustos ayına kadar müteahhit firmanın yetiştirmeyi hedeflediğini söyledi. Desteklerinden dolayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür eden Başkan Yılmaz'ın bilgilendirmelerinin ardından Şubat ayı 2. Birleşimi sona erdi.    

 

YORUM YAP