Yaz Okulu programına ücretsiz kampanya

Yaz Okulu programına ücretsiz kampanya

10.06.2017 11:31:26

Çizgi Koleji, kendi öğrencileri ve yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için ücretsiz Yaz Okulu programı sunuyor.

Çizgi Koleji yetkilileri, tatilde en değerli varlıklarına Yaz Okulu keyfi yaşatmak isteyen velilere sunduğu imkânları açıkladı.

“YAZ OKULU PROGRAMINI ÜCRETSİZ KAMPANYA İLE TAÇLANDIRDIK”
Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler yer alıyor: “Finlandiya Eğitim Modelini başarıyla uyguladığımız okulumuzda 4-14 yaş aralığında tüm çocuklar için akademik ve sportif bir müfredatla hazırladığımız yaz okulu programını ücretsiz kampanya ile taçlandırdık.
Finlandiya eğitim sisteminde, mühendislik atölyesi, akıl oyunları atölyesi, işitsel sanatlar atölyesi gibi bünyesinde bulunan laboratuvarlarda “yaparak ve yaşayarak” öğrenme modeli uygulanırken, çocuklar eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşarlar.

“YAZ OKULU PROGRAM KAYITLARI BAŞLADI”
Eğitim yılını başarı ile tamamlayan 4-14 yaş aralığında Silivri'deki tüm çocukların yeni dönemlerine enerji toplamaları, öğrenmeye ara vermemeleri için kendi uzman ve deneyimli eğitmenlerimizle Yaz Okulu programına kayıtları başlattık.

İKİM DÖNEM HALİNDEKİ PROGRAM İÇERİĞİ
İki dönem halinde ve okulun kendi bünyesinde sürdürülecek programda, çocuklar tek bir kurs yerine dolu dolu, unutulmaz bir yaz dönemi geçirecekler ve Yüzme - Yabancı Dil - Akıl oyunları - Tenis - Binicilik - Okçuluk - Müzik - Voleybol - Golf - Basketbol - Güzel Sanatlar eğitim programlarının tümünden faydalanacaklar.”

“YENİLEYEN VE YENİ KAYIT YAPTIRANLAR ÜCRETSİZ PROGRAMDAN YARARLANABİLECEK”
Çizgi Koleji, devlet teşvikinden yararlanılabilen, okullarına yeni kayıt yaptıran ve kayıt yenileyen tüm öğrencilerine yaz programının ücretsiz verileceğini duyurdu.
Program hakkında bilgi almak ve diğer sorularınız için 0212-727 79 00 numaralı telefondan irtibat sağlayabilirsiniz.

Renginar SALİ

YORUM YAP