Yavuzaslan, olimpiyat 3.sü oldu

Yavuzaslan, olimpiyat 3.sü oldu

20.07.2016 12:45:06

Silivri Lions Beyaz Melekler Sporcusu Volkan Yavuzaslan, Dünya Down Sendromlular Atletizm Şampiyonası 3. sü olarak şanlı bayrağımızı dalgalandırdı.

Türk Milli Takımı ve Silivri Lions Beyaz Melekler Sporcusu Volkan Yavuzaslan, Dünya Down Sendromlular Atletizm Şampiyonası'na ismini üçüncülüğü yazdırdı. İtalya'da düzenlenen ve 32 ülke 1000 sporcunun katıldığı şampiyonada ilçemiz sporcusu Yavuzaslan yine göğsümüzü kabarttı. Volkan Yavuzaslan Dünya Down Sendromlular Atletizm Şampiyonası 3.sü olarak şanlı bayrağımızı göndere çektirmeyi başardı. Yavuzaslan'ın gururlu anlarında Silivri Lions Beyaz Melekler Derneği Başkanı Mesut Özdoğan, Lions Leo Dernlekleri Esen İbak Özel Eğitim ve Uygulama İş Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Hüseyin Aşık, antrenörleri Yavuz Ergen ve Hasan Okan yanındaydı.

ÖZDOĞAN: ŞANLI BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRDIK
Silivri Lions Beyaz Melekler Derneği Başkanı Mesut Özdoğan, “Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın'a ve yönetim kuruluna, Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar'a, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetim kuruluna, Hüseyin Dertop'a ve bize destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Milletimizin bu sıkıntılı günlerinde şanlı bayrağımızı dalgalandırmak gurur verici.” açıklamasında bulundu.

Renginar SALİ

YORUM YAP