Yaşar, “İlçenin sportif tarihini değiştirdik”

Yaşar, “İlçenin sportif tarihini değiştirdik”

26.05.2015 10:50:48

Grubunda aldığı sonuçlarla isminden sıkça söz ettiren ve rakiplerinin korkulu rüyası olan Silivrispor’un takım kaptanı Yunus Yaşar yaptığı sezon değerlendirmesinde, "Futbolcular olarak gayet başarılı ve güzel bir sezon oldu. Gönül isterdi ki oynadığımız eleme maçlarında hak ettiğimiz galibiyetleri alıp bir üst ligin heyecanını ilçemize yaşatalım. Biz belki eleme maçlarında istediğimiz sonuçları alamadık lakin ilçe tarihinde bir ilke imza attık.

"HEYECANLI BİR LİG OLDU”
Bütün bir sezon boyunca canla başla mücadelemizi sahaya yansıttık. Gönül isterdi ki bu mücadelemizi şampiyonlukla taçlandıralım. Kısmet değilmiş demek ki. Tüm oyuncu arkadaşlarımla bütün bir sezon genelinde iyi niyetli bir şekilde mücadele ettik. Silivrispor formasının ve kulübümüzün hakkını verdiğimize inanıyorum. Bunun için gururlu ve mutluyum. Bütünüyle iyi bir ekip olduk bu sezon. Özellikle ligin ikinci devresinde kendi saha ve seyircimiz desteğiyle farklı galibiyetle imza attık. Aldığımız bu galibiyetlerle de kulübümüzün ismini Play-Off’lara yazdırdık. Yıllar sonra ilçemizi sportif anlamda tekrar heyecanlandırdık. Tekrar üstüne basa basa diyorum ki gönül isterdi ki 2. Lige çıkalım.

"TALİHSİZ BİR ELEME YAŞADIK”
Eleme maçlarında çok talihsiz iki maç oynadık. Yine bu maçlarda rakipten çok kale direkleri ile savaştık ama kazanamadık. İnşallah yeni sezonlarda şampiyonluklar yaşayacağız. Silivrispor bana göre her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor. Güzel ve keyifli bir sezon geçirdik. Oyuncular olarak da kazasız belasız bir sezon geçirdiğimiz için de mutluyuz.

"YENİ UFUKLAR, YENİ UMUTLAR”
Bizim bu zorlu ve bir o kadar da keyifli sezonumuzda bizleri bir an olsun bile yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarına teşekkür ederim. Buradan tek tek isim yazmak istemiyorum. Biliyorum ki tek tek isim yazmaya kalksam mutlaka birinin ismini unutur ve kalp kırarım. Bunun için iyi günümüzde, kötü günümüzde bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Yeni sezon yeni umutlar ve başarılar Silivri’min ve Silivrispor’un olsun” dedi.                                      

Engin AKIN

YORUM YAP