Yarı olimpik yüzme havuzu ihale aşamasında

Yarı olimpik yüzme havuzu ihale aşamasında

21.10.2019 11:22:45

Gençlik ve Spor Bakanlığı katkıları ve Spor Toto sponsorluğunda Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 18 Ekim 2019 Cuma günü ilçemize yarı olimpik havuzun da içinde yer alacağı spor kompleksinin yolunu açan anlaşmayı imzaladı.

23 Haziran seçimleri öncesinde Silivri'de ağırladığı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan olimpik havuz sözü alan Başkan Volkan Yılmaz, Cuma günkü görüşmelerin ardından yatırımın ihale aşamasına geldiğini ve yılbaşında temelleri atmaya hazırlandıklarını müjdeledi.
Silivri'nin marka kent olması için yoğun bir çaba içinde olan Yılmaz, her fırsatta hedefleri arasında sportif faaliyetlerin önemine işaret ederken yeni yatırımların ilçemize kazandırılması gayretini de sürdürüyor.

YÜZME HAVUZU OLMAYAN TEK İLÇE OLMAKTA KURTULUYORUZ
Seçim sürecinde İstanbul'un 39 ilçesi arasında kapalı yüzme havuzu olmayan tek ilçenin Silivri olduğunu dile getiren Yılmaz, bu acil ihtiyacın tamamlanması için ilk etapta yarı olimpik yüzme havuzu, devamında büyük bir spor kompleksini Silivri'ye kazandırmak için yatırımlarının devam edeceğini söyledi.

YILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Volkan Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı ile Spor Toto Genel Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederken, yatırımın ilçemiz için hayırlı, uğurlu olmasını diledi.
“Daha yolun başındayız, yeni başlıyoruz” diyen Yılmaz, marka kent ve mutlu Silivri söylemlerini hayata geçirene kadar büyük bir azim ve de kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Sevginar SALİ

YORUM YAP