Yaran, MEB’in Müzik Ders Kitabı Hazırlama ekibinde

Yaran, MEB’in Müzik Ders Kitabı Hazırlama ekibinde

26.06.2020 10:02:37

İlçemiz Müzik Öğretmeni Volkan Yaran, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Müzik Ders Kitabı Hazırlama Ekibine alındı.

İlçemiz Müzik Öğretmeni Volkan Yaran mesleğindeki deneyimlerini artık Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alındığı Müzik Ders Kitabı Hazırlama Ekibinde de paylaşacak.

Bakanlık tarafından layık görüldüğü ekipte yer almaktan gurur duyan Yaran, geçtiğimiz gün çalıştayın ilk toplantısına katıldı.

Müzik Öğretmeni Volkan Yaran, memnuniyetini dile getirdi ve katıldığı çalışmalar hakkında Hürhaber okurlarıyla şu bilgileri paylaştı: “Müzik Ders Kitabı İçeriklerinin Teknolojik Araçlar ile hazırlanması/ Eba için Örnek Ders Anlatımları / Konuların Anlatımına Uygun Materyallerin Geliştirilmesi / Sanal Müzik Aleti Üretimi gibi bir çok alanda Müzik Derslerinin Uzaktan Eğitime Hazırlanması konusunda kitap içeriklerini hazırlayacağız.

Mesleğimde şimdiye dek büyük heyecanla yürüttüğüm çalışmalarımın sadece ilçemizde, ilimizde değil Bakanlığımca da değer görmüş olması ve bu anlamdaki farkındalıkları mesleğime olan inancımı daha da artırdı. Umarım başta ülkemizin kültürel öğeleri olmak üzere tüm dünya müzik kültürünü öğrencilerimize, çocuklarımıza aktarmak adına güzel çalışmalara imza atarız.

Bu anlamda bana güvenerek bu görevi layık gören Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerine çok teşekkür ediyorum.”

Renginar SALİ

 

YORUM YAP