Yalçın: Örnek gösterilen bir belediye olacağız

Yalçın: Örnek gösterilen bir belediye olacağız

9.04.2020 09:50:45

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, partisi adına bir ilke imza attıkları İstanbul'da yerel iktidar olmalarının 1.yılını yazılı bir acıkama ile değerlendirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı, partisinin İstanbul'da iktidar hasretini sona erdiren mücadelenin baş kahramanlarından, Silivri Belediyesi'ne MHP bayrağını dikme ülküsünün yılmaz savunucusu Zafer Yalçın'dan yerel iktidarlarının 1. Yıldönümüne ilişkin bir değerlendirme geldi.

YALÇIN: HEYECANIMIZ İLK GÜNKÜ KADAR TAZEDİR

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, partisinin Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın 1. İktidar yıldönümüne ilişkin duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “29 Aralık 2018 tarihinde Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ın Cumhur İttifakı çatısı altında Silivri Belediye Başkan Adaylığının açıklandığı dakika itibariyle başlayan sürecin heyecanı şuanda da ilk günkü kadar tazedir.

“BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRMENİN GURURUNU YAŞADIK”

31 Mart gecesi Üç Hilal'in ilçemiz burçlarında dalgalanması beraberinde tarifsiz bir mutluluk ve partimizin 50 yıllık tarihinde bir ilki gerçekleştirmenin gururunu hepimize yaşattı.

“MODEL OLAN BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE BİR YIL GERİDE KALDI”

8 Nisan devir teslim töreninin ardından milli ve manevi değerleri koruyan, tüm yerel yönetimlere model olan bir belediyecilik anlayışı ile bir yıl geride kaldı.

“PARTİMİZİN YEREL YÖNETİM ANLAYIŞINDAKİ ÇİZGİSİ BELLİDİR”

MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin de “Nitekim belediyecilik doğru olmak, dürüst kalmak, helal yoldan, en yakın mesafeden, en uygun mertebeden insana hizmetle dolup taşmaktır.” sözlerinden anlaşıldığı üzere partimizin yerel yönetim anlayışındaki çizgisi bellidir.

“BAŞKANIMIZ VOLKAN YILMAZ'IN ÇALIŞMALARININ ARTACAĞINDAN HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN”

Siz değerli Silivrili vatandaşlarımızın teveccühleri ile belediyecilik anlayışımız doğrultusunda hizmetlerini gerçekleştiren Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ın bundan sonra ki süreçte de çalışmalarının artacağından hiç şüpheniz olmasın.

“ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ”

Sosyal, şeffaf, hesap verebilir ve üretken belediyecilik anlayışı ile İstanbul'da belediyecilik anlamında örnek gösterilen belediye olacağız.

Sözlerime son verirken siz kıymetli vatandaşlarımızı sevgi, saygı ve hürmetlerimle selamlıyorum.”

Sevginar SALİ

YORUM YAP