Volkan Yaran Uluslararası Dünya Müzik Enstrümanları Sergisi açıldı

Volkan Yaran Uluslararası Dünya Müzik Enstrümanları Sergisi açıldı

13.08.2022 10:53:28

85 Ülkeden 500 çalgıdan oluşan koleksiyonun yer aldığı Volkan Yaran Uluslararası Dünya Müzik Enstrümanları Sergisi açıldı.

sergi 4_2sergi 2_2sergi 3_1

Gerçekleştirdiği projelerin, Milli Eğitim Bakanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Eğitimde İyi Örnek seçilen Müzik öğretmeni Volkan Yaran, değerli koleksiyonunu Dünya Müzik Enstrümanları Sergisi adı altında bir kez daha sanatseverlerin ve müzikseverlerin beğenisine sundu.
Volkan Yaran Uluslararası Dünya Müzik Enstrümanları Sergisi, 12 Ağustos 2022 tarihinde Oğuz Aral Sanat Galerisi'nde açıldı.
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Bulgaristan Omurtag Belediye Başkanı Eşref Eşrevof, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Muhtarlar Solmaz Tüfekçi ve Sadiye Yönet, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katılanlar arasındaydı.sergi 8sergi 7
Açılış kurdelesini Volkan Yaran ve eşi Derya Yaran'la birlikte kesen Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Yaran'ın müzik adına gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları hatırlatarak böylesine değerli sergiyle taçlandırmasından dolayı tebrik etti ve serginin hayırlı olmasını diledi.
85 Ülkeden 500 çalgının yer aldığı koleksiyon, ilgi ve beğeniyle gezildi. Volkan Yaran, eserleri tanıttı ve kısa dinletiler sundu. Sergi, 14 Ağustos 2022 tarihine kadar, 10.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık kalacak.

Renginar SALİ

YORUM YAP