Vatan sevgisine engel yok

Vatan sevgisine engel yok

14.05.2016 14:32:27

AK Parti İlçe Başkanlığı, Silivri'de temsili olarak askere gidecek engelli gençler ve ailelerini özel bir restoranda verdikleri yemeğin ardından kendileri için özel olarak hazırlanmış parti binasına götürdü. Türk bayraklarıyla donatılan toplantı salonunu görünce büyük bir şaşkınlık yaşayan özel bireyler, sürpriz karşısında sevince boğuldu. Duygu dolu bir etkinliğe imza atan AK Parti İlçe Başkanlığı, engelli gençlerin askerlik duygusu ve heyecanını yaşamasını sağladı. Eğlencenin zirve yaptığı asker eğlencesi programında İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, parti yöneticileri ve belediye meclis üyeleri özel bireylerin ve ailelerinin gururuna ortak oldu.


ELLERİNE ASKER KINASI YAKILDI
Vatan toprağının bölünmez bütünlüğü ve bayrağımızın ilelebet dalgalanması için sorumluluk almaktan çekinmeyen Mehmetçiklere, asker kınası yakıldı. Ellerine kına yakılan gençler, asker selamı vermeyi de unutmadı. Asker olmanın mutluluğunu yaşayan kınalı kuzular, partili büyükleriyle bol bol oynadı.

EVLATLARINA ASKERLİK DUYGUSUNU YAŞATTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER
Engelli askerlerin aileleri kendilerini çok duygulandıran ve mutlu eden bir program düzenledikleri için Başkan Rıfat Kutlu ve ekibine teşekkür etti.

YORUM YAP