Uyuşturucu ile mücadelede üç tutuklama

Uyuşturucu ile mücadelede üç tutuklama

13.11.2018 11:04:10

Silivri Emniyeti Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği tahkikat sonucu üç kişi Uyuşturucu Ve Uyarıcı Madde İmalatı Ve Ticareti- Uyuşturucu Madde Kullanma, Bulundurma ve Satın Alma sebebiyle tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Silivri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin uyuşturucu madde satışına yönelik yapmış olduğu çalışmalarda 34... plaka sayılı oto ile G. B. ve İ. C. isimli şahısların düzenli olarak İstanbul'a giderek uyuşturucu madde aldıklarını belirledi.  Söz konusu şahısların aldıkları bu uyuşturucu maddeleri Yeni Mah. ....Silivri adresinde ikamet eden F. K. isimli şahsa getirdikleri ve bu ikametten bağımlı şahıslara sattıkları bilgisi üzerine, 06.11.2018 günü saat 13:20 itibariyle yapılan çalışmalarda, bahse konu ikamet çevresinde pusu atılmak suretiyle bahse konu araç ile G. B. ve İ. C. isimli şahısların ikamete geldikleri görüldü. Devamında yapılan çalışmalarda yukarıda isimleri yazılı içici-bağımlı şahısların ikamete geldikleri ve çok kısa müddet sonra ikametten ayrıldıkları belirlendi. Şahıslar ikametten çıktıktan sonra ara yakalama işlemi yapıldı ve torbacı-satıcı şahıslardan satın aldıklarını beyan ettikleri 3 fişek halinde 0.8 gram eroin maddesi yakalandı. Bahse konu ikamette ve otoda yapılan aramada 1.8 gram eroin maddesi ve içici şahısların üzerlerinden çıkan uyuşturucu maddelerin paketlenmesinde kullanılan kağıtlar ile benzer özellik taşıyan uyuşturucu maddeleri paketlemede kullanıldığı değerlendirilen malzemeler yakalandı ve el konuldu. İsimleri geçen torbacı şahıslar 07.11.2018 günü Silivri Asayiş Büro Amirliğine getirilerek gerekli tahkikata başlandı.

Tahkikat neticesinde adli makamlarca uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

YORUM YAP