Üstünel’de renkli bayram

Üstünel’de renkli bayram

12.05.2016 11:38:39

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hazırladığı programı velilerine sunarak kaydeden Prof. Dr. Besim Üstünel Anaokulu, bayram coşkusunu hayvan barınaklarının açılışıyla birleştirdi.
Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mecit Albayrak, okul yöneticileri ve velilerin de katılarak büyük ilgi gösterdiği program geçtiğimiz haftalarda kaydedildi.
23 Nisan 1920 Büyük Millet Meclisi'nin açılış gününü çocuklara armağan eden Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Prof. Dr. Besim Üstünel Anaokulu minikleri tarafından da saygıyla ve minnetle anıldı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram töreni, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşuyla, akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Prof. Dr. Besim Üstünel Anaokulu minikleri, öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları şarkıları, şiirleri alkışlar eşliğinde sundular.
Gösterilerin ardından hayvan barınakların açılışına geçildi. Her sınıfın kendi emekleriyle yenilenen hayvan barınakları rengarenk yeni görünümlerine kavuşturuldu. Açılış kurdelesi Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mecit Albayrak ve Okul Müdürü Nesrin Cambazoğlu tarafından hayırlı olsun dilekleri eşliğinde kesildi. Her sınıf öğrencileri, kendi barınağın önünde yer alarak gururla poz verdi. Balcıoğlu ve Albayrak, öğretmenleri, öğrenci ve velilerini bu ortak çalışmaları için tebrik etti. Çocuklara hayvan sevgisinin okul öncesi çağında aşılanması adına atılan her adımın çok önemli olduğuna dikkat çektiler. Okul ve veli dayanışmasının sürerek çocukların gelişimini olumlu etkilediğine vurguda bulunuldu.
Renginar SALİ

YORUM YAP