“Üreterek hakça bir düzen inşa edeceğiz”

“Üreterek hakça bir düzen inşa edeceğiz”

12.05.2022 14:52:47

CHP İlçe Başkanı Berker Esen, İBB Meclis Üyesi Melih Yıldız ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İBB'nin çiftçilere sağladığı fide desteğinin sürdüğünü duyurdu.

“Çiftçimize yazlık sebze fidesi dağıtımlarına başladık” paylaşımında bulunan CHP İlçe Başkanı Berker Esen, “İstanbul Büyükşehir Belediyemizin çiftçiye destek projesi kapsamında gerçekleştirdiği ücretsiz yazlık sebze fide desteklerinin bölgemizdeki dağıtımlarına başlanıldı.
Destekler için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ediyor; projemizin ilçemize ve çiftçimize hayırlı olmasını diliyoruz.
Üreterek özgürleşecek, dayanışmayla hakça bir düzen inşa edeceğiz” ifadeleri ile İBB'nin bölgemiz çiftçilerine sunduğu desteği paylaştı.
YILDIZ: BİZ HEP ÇİFTÇİMİZİN, ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ
“İstanbul Büyükşehir Belediyemizin çiftçiye destek projesi kapsamında, her yıl olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirdiği ücretsiz fide desteğinin dağıtımları bugün ilçemizde yapıldı” diyen İBB CHP Meclis Üyesi MelihYıldız, ise “İBB tarafından Silivri'mizin 27 mahallesinde 257 üreticimize toplamda 1.166.834 adet fide dağıtımı gerçekleştirildi. Üreticilerimize bol bereketli bir yıl diliyoruz” şeklinde paylaşım yaptı.
Buket
KARAHIZIR

YORUM YAP