“Ulu Önder Atatürk’ün izinde devam edin”

“Ulu Önder Atatürk’ün izinde devam edin”

28.04.2016 10:35:26

Erguvan Anaokulu, 22 Nisan cuma günü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bugünün küçükleri yarının büyüklerine armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını şenlik tadında kutladı.
Okul bahçesinde gerçekleştirilen tören, Ata ve silah arkadaşlarının manevi huzurunda saygı duruşuyla başladı. Akabinde İstiklal Marşı okundu. Minikler ellerindeki bayraklarla ve balonlarla, bayramlarını coşku ve sevinçle karşıladı. Tüm sınıfların şiirler okuduğu, skeçler oynadığı, gösteriler yaptığı renkli sahnelere tanık olundu.
Ardından çocuklarla Minik Papatyalar, Kelebekler, Yıldızlar, Şirinler sınıfları olarak yarışmalar düzenledi. Sandalye kapmaca, yumurta yarışı, balon patlatmaca ve sıcak patates oyunları ile keyifli dakikalar sonrası palyaçoların da yüz boyama ve sürprizleri ile minikler çok mutlu oldular.
Ata'nın izinden yürümeye söz veren minikler, Onuncu Yıl Marşı'nı okudular.

ÖZDEMİR: SİZLER GÜN IŞIĞIMIZSINIZ
Okul Müdürü Sibel Özdemir, miniklere sürprizler yaptı. Özdemir'in, “Gelecek için sizler gün ışığımızsınız. Her gününüz bayram tadında olsun ve nice başarılar, umut dolu günler yaşayarak Ulu Önder Atatürk izinde devam edin. Ülkemizi yüceltin minik yürekler.” sözleriyle şenlik sona erdi.


Haber Merkezi

YORUM YAP