Türkiye Polis Emeklileri Derneği Silivri’de de kuruldu

Türkiye Polis Emeklileri Derneği Silivri’de de kuruldu

28.07.2022 12:37:45

Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Silivri Şubesi resmen kuruldu.

Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Silivri Şubesi resmen kuruldu.
Derneğin Şube Başkanı Sebahattin Gürses, Yönetim Kurulu Üyeleri Nurseli Esen, Nejat Örkel, Sami Kılınç gazetemizi ziyaret ederek kuruluş amaçları ve planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Derneğin Şube yönetiminde Ahmet Alıcı'nın da yer aldığını ifade ettiler.
1948 yılından beri polislerin özlük hakları için mücadele veren Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği'nin Türkiye genelinde 44 Şubesi bulunduğunu belirten Gürses, Genel Başkanlarının Doğan Şimşek olduğunu açıkladı.
Piri Mehmet Paşa, Özgür Sokak'ta kiraladıkları dernek merkezinde emekli ve faal polisleri, kamu görevlilerini bir araya getirmeyi amaçladıklarını belirtirken, sosyal dayanışma ve yardımlaşmayı önemsediklerini belirtti. Derneğe kamudan emekli kişilerin fahri üyeliklerinin de gerçekleştirileceği söylendi.
Silivri'de emekli 380 civarında polisin bulunduğu belirtilirken, görevleri devam edenlerin sayısını da 360 şeklinde aktarıldı.
ÜNİVERSİTE MEZUNU OLMAYANLAR İÇİN DE MÜCADELE VERİLİYOR
Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Silivri Şube Başkanı Sebahattin Gürses, Genel Başkanları Doğan Şimşek'in yüksek eğitim mezunu olmayan, birinci dereceye düşmemiş çalışan ve emekli binlerce polisin 3600 ek göstergeden yararlanması için ciddi bir çalışma yürüttüğünü de paylaştı.
Sevginar SALİ

YORUM YAP