Turgut Reis İlkokulu, yabancı konuklarını ağırladı

Turgut Reis İlkokulu, yabancı konuklarını ağırladı

10.09.2021 11:26:27

Turgut Reis İlkokulu, “Art Creativity Coding-Full Steam Ahead!” konu başlıklı K229 projesi kapsamında Letonya ve Polonyalı konuklarına okulunu, ilçemizi ve eğitim sistemimizi tanıttı.

Turgut Reis İlkokulu'nun Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar faaliyeti kapsamında, “Art Creativity Coding-Full Steam Ahead!” konu başlıklı K229 projemizin ülkemize yapılması planlanan 5. hareketliliği 12-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

TURGUT REİS İLKOKULU, LETONYA VE POLONYALI KONUKLARINI AĞIRLADI

Okul Müdürü Hakan Can, proje kapsamında gerçekleştirdikleri faaliyetleri şöyle paylaştı: “Proje ortakları Letonya ve Polonya'dan gelen meslektaşlarımıza Silivri'yi, okulumuzu ve eğitim sistemimizi tanıtmaya yönelik etkinlikler düzenledik. Okulumuzun birimleri gezilerek incelemelerde bulundular. Velilerimizin hazırladığı yöresel lezzetleri tatma fırsatını buldular.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Bu etkinlikler kapsamında Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Müdürümüz Zekeriya Artar misafirlerimize hediyelerini sundular.

İSTANBUL'UN TARİHİ, KÜLTÜREL VE TURİSTİK MEKANLARI GEZİLDİ

Etkinliklerin ikinci etabında İstanbul'un tarihi, kültürel ve turistik mekanlarını gezdik. Ortaklarımız ülkemize yaptıkları ziyaretten ve misafirperverliğimizden duydukları memnuniyeti belirterek teşekkürlerini iletip mutlu bir şekilde ülkelerine döndüler.”

YORUM YAP