Toysal’dan, Kurtar’a ağır darbe

Toysal’dan, Kurtar’a ağır darbe

23.02.2018 09:55:47

Silivrispor-Gümüşhane maçında galip gelen Silivrispor hocası Bayram Toysal'ın Gümüşhane hocası Güvenç Kurtar'ın eski öğrencisi olması “Boynuz kulağı” geçti esprilerinin yapılmasına neden oldu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Güvenç Kurtar'ın takımı Gümüşhanespor, Bayram Toysal'ın takımı Silivrispor'a 1-0 mağlup oldu. Haftanın sürprizinin ortaya çıktığı sonuç “Boynuz kulağı geçti” esprilerine neden oldu. TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Gümüşhanespor'u İzmitli teknik adam Güvenç Kurtar çalıştırıyor. Güvenç Kurtar'ın yardımcılığını da Kocaelispor'un eski alt yapı sorumlularından Orhan Şerit üstleniyor.
Silivrispor'u ise Kocaelispor'un eski futbolcularından Bayram Toysal çalıştırıyor. Bayram Toysal ile Orhan Şerit, Kahramanmaraş'ta omuz omuza görev yapmıştı. Akçaabat Sebatspor'da ise Güvenç Kurtar Teknik Direktör, Bayram Toysal ise o dönem takımın yıldız futbolcusuydu.

BEKLENMEYEN SONUÇ
Güvenç Kurtar, Orhan Şerit ve Bayram Toysal üçlüsü bu kez rakip oldu. Bayram Toysal devre arasında grup sonuncusu Silivrispor ile anlaştı. Güvenç Kurtar ve yardımcısı Orhan Şerit'te Gümüşhanespor'un başına geçti. Önceki gün Silivrispor ile Gümüşhanespor karşı karşıya geldi. Silivri Stadı'nda oynanan maçı puan sıralamasının dibine demir atan Silivrispor 1-0 kazanarak haftanın sürprizini yaptı. Bayram Toysal, eski teknik direktörü Güvenç Kurtar'a acı bir mağlubiyet tattırdı.
Engin AKIN

YORUM YAP