Tonta ve Acundeğer el sıkıştı

Tonta ve Acundeğer el sıkıştı

21.12.2017 13:56:18

Yeni sezon hazırlıklarına başlamak için gün sayan Silivri'nin en köklü kulüplerinden olan Gümüşyakaspor'a, Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta hem başarılar diledi hem de istedikleri her oyuncu için kolaylık sağlayacaklarını bildirdi.

TFF İstanbul 2. Amatör Kümede mücadele etmeye hazırlanan Gümüşyakaspor için ilk destek Alibeyspor'dan geldi. Yeni sezona yaptığı bomba transferlerle hazırlanan Gümüşyakaspor'a, Alibeyspor'dan büyük destek geliyor. Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta'dan oyuncu talep eden Gümüşyakaspor Kulüp Başkanı Nuri Acundeğer, Tonta'dan olumlu cevap aldı. Sezon için hazırlanmaya başlayan Gümüşyakaspor, 1. Amatör kümede zirveye oynayan Alibeyli oyunculara göz koymasının ardından sıkı takip başlattı. Geçtiğimiz gün Silivri Stadı'nda kısa bir görüşme yapan Tonta ve Acundeğer ortak bir karara varabildiler.

TONTA: HER KULÜBÜMÜZE YARDIM EDİYORUZ
Yapılan görüşme hakkında bir bilgilendirmede bulunan Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta; “Yeni sezonda şampiyonluk parolası ile yola çıkan Gümüşyakaspor için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Başkan Nuri Acundeğer benim çok eski dostumdur. Bizim kadromuzda oynayan oyuncularımızı bizden istemekteler. Sezon bitiminde Gümüşyakaspor'a gitmek isteyen oyuncularımızın önünü açacağız. Hangi oyuncumuzu isterlerse alabilirler. Bizim ligimizde durumumuz netleşiyor. Hem Alibeyspor Kulüp Başkanı olarak hem de Silivri Kulüpler Birliği Başkanı olarak ilçemin kulüplerine yardımı ve desteği arttırarak devam ettirmek bizim asli görevlerimizdendir. İlçemizdeki her kulübe oyuncu desteğimiz sürmektedir ve sürecektir de. İlçenin lokomotif kulübü olarak sorumluluklarımızın da bilincindeyiz.
Hedefi olan her kulübe destek şarttır. Gümüşyakaspor da koyduğu hedefe ulaşacaktır kanaatindeyim” diyerek sözlerini tamamladı.

ACUNDEĞER: ŞAMPİYONLUK KUPASI GELECEK
Gümüşyakaspor Kulüp Başkanı Nuri Acundeğer ise yaptığı kısa açıklamasında; “İlçemizdeki kulüplerin çoğundan oyuncu talebimiz oldu. Bize ilk olarak olumlu yanıtı Alibeyspor verdi. Burada sizlerin aracılığı ile Başkan ve değerli dostum Ali Tonta'ya teşekkür ederim. Bizlere büyük destek vermiş bulunuyor. sezon sonu hak ettiğimiz şampiyonluk kupasını ilçeye geri getireceğiz” dedi.
Engin AKIN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Beyaz grubun enleri
Sonraki » Memiş: Şampiyon olacağız

YORUM YAP