Tokatlılardan kaynaşma etkinliği

Tokatlılardan kaynaşma etkinliği

26.01.2018 09:56:06

Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Ali Vural Başkanlığında üyeleri ve ilçe protokolüyle Pazar kahvaltısında bir araya geldiler.

Aralık ayında yapılan kongre sonrasında Ali Vural Başkanlığında yeni dernek yönetimi oluşturuldu. Protokol ziyaretlerinin ardından dernek yönetimi kaynaşma etkinliklerine hız kazandırdı. Bunlardan ilki Pazar günü sabah kahvaltısı oldu. Tokatlıların kahvaltı programına AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Meclis Üyeleri Tuğba Alkaya ve Mustafa Türker, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, iş insanları ve kamu görevlilerinden katılanlar oldu.

VURAL: AMACIMIZ FAYDALI OLMAK
Misafirlere hoşgeldiniz konuşması yapan Dernek Başkanı Ali Vural, “Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. 24 Aralık 2017 tarihinde derneğimizin olağan kongresini yaptık. Ailemizle kahvaltıda bir araya gelelim istedik. Bizlerin amacı; sizler, çocuklarımız ve geleceğimiz için neler yapabiliriz'i değerlendirmek.
Tüm çabamız bu doğrultudadır. Nöbetleri biri alır biri teslim eder. Teveccüh hemşerilerimizindir. Burada ne Ali'nin kazanması ne de Ahmet'in kaybetmesi önemli değildir. Çünkü biz büyük bir ailenin mensuplarıyız. 875 kilometredeki memleketimizden çıkıp gelmişiz ama artık Silivriliyiz. Silivri'de kazanıp Silivri'de harcıyoruz. Rumelili kardeşlerimizle aile bağlarımızı kurduk. Kız aldık kız verdik, amacımız gayemiz bulunduğumuz ilçede insanlarımıza faydalı olmak” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP