Tokatlılar’dan 8 Mart’a özel buluşma

Tokatlılar’dan 8 Mart’a özel buluşma

13.03.2018 09:52:56

Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Deneği, kadın üyelerinin 8 Mart Dünya Emekçi Kadılar Günü'nü düzenlediği kahvaltıda kutladı. 

Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Deneği, kadın üyelerini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği kahvaltıda ağırladı. Biz Bize Kafe'de Cumartesi günü düzenlenen kahvaltıya Dernek Başkanı Ali Vural, Kadın Kolları Başkanı Nebahat İskender, yönetim kurulu ve diğer üyeler katıldı.

İSKENDER, TEŞEKKÜR ETTİ
Tokatlı hemcinslerine seslenen Nebahat İskender, etkinliğe katılım sağladıkları için teşekkür ederek başladığı konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Birlik ve beraberliğimizi oluşturmak, pekiştirmek adına bu organizasyonu düzenleyen başta Başkanımız Ali Vural'a ve yönetimdeki arkadaşlara ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum.

“KADIN, TOPLUMU OLUŞTURAN EN ÖNEMLİ HALKADIR”
Kadın, toplumu oluşturan en önemli halkadır. Kadının katılmadığı, yok sayıldığı bir topluluğu medeniyet ölçüleri çerçevesinde değerlendirmek mümkün değil. Kadınlarımız dünyayı güzelleştiren en önemli varlıktır. Kadın, insanoğlunun anasıdır.
Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi “Şuna inanmak lazımdır ki Dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir.” Kadına yönelik her türlü şiddetten, istismardan, haksızlık ve adaletsizlikten uzak sevgi, barış ve huzur dolu bir dünya temennisiyle “Peygamber efendimizin Cennet annelerin ayakları altındadır” sözünün muhatabı olan siz değerli hemşerilerimin, dostlarımın ve tüm dünya kadınlarımızın 8 Mart Emekçi Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.” Nebahat İskender, bayanlara 8 Mart hediyesi olarak Tokat yemenisi hediye etti.

DERNEK BAŞKANI VURAL, KADINLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI
Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Deneği Başkanı Ali Vural, yaptığı konuşmada 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün tarihçesine değindi, kadının toplumdaki yeri ve önemini anlattı. Vural, tüm bayanların gününü kutlayarak temennilerini iletti.
Kahvaltı organizasyonu İlçe Emniyet Müdürlüğü Okul Timi Polislerinin, sunumuyla devam etti. Polisler, uyuşturucuyla mücadele hakkında bayanları bilgilendirerek, önlem alınması adına yapılması gerekenler konusunda yol gösterdiler.

Renginar SALİ

YORUM YAP