Toğan: Silivri kurumlar arası koordinasyonda başarılı

Toğan: Silivri kurumlar arası koordinasyonda başarılı

23.12.2022 10:54:56

Silivri Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği Huzur Toplantısında konuşan Silivri Kaymakamı Tolga Toğan kurumlar arası koordinasyon başarısına dikkat çekti.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın ardından açıklamalarda bulunan Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, “Silivri, yüzölçümü bakımından İstanbul'un en büyük ikinci ilçesi. Silivri'miz; turizmiyle, deniziyle, sahip olduğu verimli topraklarıyla kendine has özelliğini koruyan bir ilçe.
“SİLİVRİ'YE DE YOĞUN TEVECCÜH OLDUĞU BİR GERÇEK”
Pandemiden sonra nüfusun, kentlerin çeperlerine doğru kayması eğiliminin olduğu bir dönemde Silivri'ye de yoğun teveccüh olduğu bir gerçek. Şu an resmi nüfusumuz 210 bin ama fiili nüfusumuzun şu an itibarıyla 300 binin üzerinde olduğunu düşünüyorum. Yaz aylarında ise bu nüfus neredeyse 1 milyona kadar çıkıyor. Hızla gerçekleşen bu sürecin yarattığı sorunlar veya yüklerin iyi idare edilmesi, iyi planlanması bizim için birinci öncelik.
“KURUMLAR ARASI DİYALOG VE KOORDİNASYONDA, İSTANBUL'UN EN İYİ İLÇESİYİZ”
Silivri'de kolluk birimlerimizle, belediyemizle, Cumhuriyet Başsavcılığımızla, adliyemizle, STK'larımızla, basınla ve tüm paydaşlarımızla iyi bir diyaloğumuz olduğuna inanıyorum. Kurumlar arası diyalog ve koordinasyon noktasında hiçbir sorunumuz yok ve bu anlamda Silivri'nin, İstanbul'un en iyi ilçesi olduğunu söyleyebiliriz. Bu duygularla, memleketin bir karış toprağını savunmaktan sakınmayan ve bu uğurda canlarını düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Aynı şekilde gazilerimize şükranlarımı iletiyorum. Kolluk personelimize de hizmetleri için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Sevginar SALİ

YORUM YAP