Teşekkür ve aydınlatma talebi

Teşekkür ve aydınlatma talebi

26.09.2018 11:39:24

İnönü Caddesi kaldırımlarının bölge sakinlerinin talebi üzerine araçlardan kurtarılması sonrasında esnaflar düzenleme için teşekkür ederken, aydınlatma talebini de iletti.

Yol ve kaldırım çalışmalarının ardından, gerçekleştirilen çevre düzenlemesi ile oluşan sıkıntılar vatandaşların isteğine belediyenin acil yanıt vermesiyle giderildi.
Esnaflar yetkililere teşekkür ederken bir de aydınlatma talebini şöyle ilettiler: “İnönü Caddesi kaldırımları araba parkına dönmüştü. Yapılan çalışma ile kaldırımlarda arabalar değil insanlar var, anneler bebek arabaları ile rahatça yürüyor, engelli vatandaşlarımız yola inmiyor, çocuklarımız okula giderken arabaların içinden geçmiyor. Talebimize kayıtsız kalmayan başta Silivri Belediye Başkanımız Özcan Işıklar olmak üzere Başkan Yardımcımız Bora Balcıoğlu'na ve Mahalle Muhtarımız Serhat Ateş'e ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Silivri'mizin en elit caddesi olan İnönü'nde sokak aydınlatmalarımızda yapıldığında İnönü caddesi daha da güzel özel olacak.”
Haber Merkezi

YORUM YAP