Tercihte bulunmayanların dikkatine...

Tercihte bulunmayanların dikkatine...

22.08.2017 10:17:29

Yükseköğretim Kurulu, ÖSYS 2017 sürecinde tercihte bulunmayan öğrencilere yönelik bir anket düzenleyecek.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, ÖSYS 2017 sürecinde tercihte bulunmayan öğrencilere bir duyuruda bulundu.
Duyuru şu şekilde: “ÖSYS 2017 tercih sürecinde puan barajını geçmiş olmakla birlikte tercihte bulunmayan üniversite adayı sevgili öğrencilerimizin, ÖSYS-2017 tercih süreciyle ilgili görüş, beklenti ve eğilimlerinin belirlenmesi amacıyla Kurulumuz tarafından bir araştırma yapılması planlanmış olup araştırma için veri toplamak amacıyla da bir anket geliştirilmiştir.

ANKET SORULARI 23 AĞUSTOS'A KADAR CEVAPLANDIRILABİLECEK”
Bu amaçla hazırlanan ve http://tercihanket.yok.gov.tr adresinden erişilebilen ankette yer alan soruların öğrencilerimiz tarafından 23 Ağustos Çarşamba günü saat 18.00'e kadar cevaplanması, araştırmanın sonuçlarının sağlıklı olması ve Yükseköğretim Kurulu'nun konuyla ilgili karar alma süreçlerine yapacağı katkı açısından çok önemlidir.
Tüm aday öğrencilerimize anket sorularını içtenlikle cevaplayarak verecekleri katkılar için şimdiden teşekkür eder, başarılar dileriz.
Not: Bu anket tercihte bulunmayan ve kayıtlarımızda eposta adresi bulunan tüm öğrencilerimize iletilmiş olup bununla birlikte eposta adresi bulunmayan az sayıdaki öğrencimiz ise yukarıdaki adresten ankete erişebilirler.”

Renginar SALİ

YORUM YAP