Temmuz Meclisi karara bağlandı

Temmuz Meclisi karara bağlandı

6.07.2019 10:40:26

Silivri Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı'nın II. Birleşiminin I. Oturumu'nda görüşülen gündem maddelerinin tümü oy birliğiyle kabul edildi.

Silivri Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı'nın II. Birleşiminin I. Oturumu, 5 Temmuz Cuma günü saat 10.00'da Silivri Belediyesi Meclis Salonu'nda kaydedildi. Volkan Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda görüşülen 3 gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

ALINAN KARARLAR
-Gündemin 1. maddesinde Silivri Gıda Bankası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Belediyemiz arasında hazırlanacak işbirliği protokolü için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporu oybirliğiyle karara bağlandı.

-Gündemin 2. maddesinde Alipaşa Mahallesi, 5748 nolu parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar Komisyonu raporu görüşüldü. Komisyon görüşünde, “Alipaşa Mahallesi, 5748 nolu parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifinin plan bütünlüğü açısından detaylı incelenmek üzere müdürlüğüne iade edilmesine karar verilmiştir” ifadeleri yer aldı. Komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi. 

-Gündemin 3. ve son maddesinde belediyemizin reklam, raket ve billboard tarife ücretlerinin yeniden belirlenmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşüldü. Komisyon görüşünde, “Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı olan billboardlara uygulanacak olan aşağıda belirtilen tarife ücretlerinin tespit edilmesi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 18 nci maddesinin (f) fıkrası gereğince komisyonumuzca uygun görülmüştür” ifadelerine yer verildi. Buna göre billboardlarda haftalık ücret merkezde 90 TL/adet + KDV, mahallelerde 50 TL/adet + KDV olarak belirlendi. Raket reklam alanlarında haftalık ücret merkez ve duraklarda 40 TL/adet + KDV olarak tespit edildi. Mahallelerde bulunan durak raketleri ise 30 TL/adet + KDV olarak ücretlendirilecek. Baskı ve uygulaması kiralayan firma tarafından yapılacak.
Meclis'in Ağustos ayında tatile gireceğini belirten Başkan Yılmaz, bir sonraki toplantının 2 Eylül 2019 tarihinde 10.00'da gerçekleşeceğini ifade ederek oturumu kapattı.
Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Tebrik ederiz
Sonraki » Silivri’de MotoFest coşkusu

YORUM YAP