Tarım kooperatiflerini ziyaret ettiler

Tarım kooperatiflerini ziyaret ettiler

3.08.2022 12:20:20

MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Arkaz ve İlçe Başkanı Zafer Yalçın tarım kooperatif yetkilileri ile bir araya gelerek hasat dönemini ve üretim çalışmalarını değerlendirdiler.

MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz'dan tarım kooperatiflerine ziyaretler.
MHP İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Arkaz ile birlikte Silivri Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İskender Kuloğlu'nu ziyaret etti. Arkaz, “Çiftçilermizle ve Kooperatif Yönetim Kurulu ile toplantı yaptık. Başta İskender Kuloğlu olmak üzere Kooperatif personeline ve çiftçilerimize teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” diyerek Silivri Tarım Kredi Kooperatifi Müdürüne yönelik ziyaretini paylaştı.
MHP'liler daha sonra Silivri Trakya Birlik Satış Kooperatifi'ni de ziyaret ederken Milletvekili Hayati Arkaz, “İl Başkan Yardımcımız Mustafa Arkaz ve Silivri İlçe Başkanımız Zafer Yalçın ile birlikte; Silivri Trakya Birlik Satış Kooperatifi'ni ziyaret ettik. Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Sakarya ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadeleri ile bu görüşmeyi aktardı.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP