SUDAN GELEN ŞİFANIN YEPYENİ ADRESİ SAGLIK Hamam Sauna Masaj Merkezi

SUDAN GELEN ŞİFANIN YEPYENİ ADRESİ SAGLIK Hamam Sauna Masaj Merkezi

1.01.2016 13:53:47

SAĞLIK Hamam Sauna Masaj Merkezi, ilçemizdeki spa sektöründe önemli bir eksikliği giderecek yeni bir işletme. Egzotik tasarımlı iç dekorundan, ışık ve müzik sistemine kadar komplekse gelen müşterilerine ruhsal ve bedensel hizmet sunan SAĞLIK Hamam Sauna Masaj Merkezi; kolay ulaşım avantajı ve kaliteli hizmetiyle stresten uzaklaşıp enerji kazanmak isteyenler için ideal adres…

UZMAN MASÖR ATİLLA ÇATAK TARAFINDAN AÇILDI
Günümüz hayat telaşında herkesin ihtiyacı olan sağlıklı, dingin bir yaşam için kapılarını açan SAĞLIK Hamam Sauna Masaj Merkezi; yaklaşık 15 yıl Klassis Resort Hotel'de masörlük yapan Atilla Çatak tarafından Yeni Mahalle, General Ali İhsan Türkkan Caddesi, No: 5 (Silivri Devlet Hastanesi Karşısı) adresinde açıldı. Sağlık ve Spor Bakanlığı Masörler Federasyonu Üyesi Çatak, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı yetkinlik belgelerine sahip.

SAĞLIK Hamam Sauna Masaj Merkezinin sunduğu ayrıcalıklar:
 Türk Hamamı
 Sauna
 Masaj
 Şok Havuzu
 Vitamin Bar
 Dinlenme Odası

Hamam Bakımları
 Kese
 Kese + Köpük
 Ottoman Masajı


Masaj Çeşitleri
 Klasik Masaj
 Medikal Masaj
 Aroma Terapi Masaj
 Refleksoloji Masaj
 Lokal Masaj (Bölgesel)

FİZİKSEL YENİLENME VE RUHSAL TAZELENME VAADİ

Silivri'nin yeni spa merkezinde muazzam hamam keyfinin yanı sıra uzman ellerde benzersiz masaj deneyimi yaşayabilir, sauna ile vücudunuzdaki zararlı toksinlerden kurtulabilirsiniz. Keyif ve konforu bir arada sunan SAĞLIK Hamam Sauna Masaj Merkezi, fiziksel yenilenme, ruhsal tazelenme ve daha fazlasını vaat ediyor. Hamam, sauna ve masajın hem bedene hem de ruha yansıyan pozitif geri dönüşü saymakla bitmez.

HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK
Bütün bir hafta boyunca kesintisiz hizmet veren SAĞLIK Hamam Sauna Masaj Merkezi, sabah
10.00 ile akşam saat 22.00'ye kadar açık olacak. Salı ve Cumartesi, Bayanlar Günü olup işinin erbabı bayan personelle hizmet verilmektedir. Salı ve Cumartesi haricinde haftanın geriye kalan tüm günlerinde erkek müşteriler için erkek personeller görev yapmaktadır. İşletme bünyesinde ayrıca sağlıkçı bir terapist uzman da misafirlerin sudan gelen şifadan üst düzeyde yararlanması için çalışıyor.

KİŞİSEL BAKIM SETİNİZ HAZIR
SAĞLIK Hamam Sauna Masaj Merkezine gelen müşterilere şampuan, sabun, terlik ve peştamal veriliyor. Kişiler rahatlıkla spa hizmetinden faydalanabilir. Yine de kişisel eşyalarını kullanmak isteyenler tabi ki getirebilir; eşyalarınızı kilitli dolaplarda güvenle muhafaza ederken günün keyfini çıkarabilirsiniz. SAĞLIK Hamam Sauna Masaj Merkezi, içeri adım attığınız andan itibaren ayrıcalıklı hissettiren atmosferi ve uzman kadrosuyla yanınızda…

KONFORLU DİNLENME ODALARI

Komplekste televizyon izleyip müzik dinleyebileceğiniz, sıkma portakal suyundan nefis meyve tabağına kadar içecek ve yiyeceklerle kendinizi şımartabileceğiniz son derece şık ve konforlu dinlenme odaları sizleri bekliyor.


Koyu kış günlerinin yaşandığı bugünlerde kendinizi ödüllendirmek istemez misiniz?


Hazal BAŞARAN

YORUM YAP