SPOR
Diğer
Sercan ve Ismail düeti: 2-0
TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ekibimiz Silivrispor gittiği Vefa deplasmanında grubun güçlü takımlarından Halide Edip Adıvar ile karşı karşıya gelirken 3 puanı attığı iki golle aldı. Temsilcimiz uzun zamandır devam eden deplasman fobisini de yenmiş oldu.
Taekwondo ailesi kahvaltıda bir araya geldi
Silivri Taekwondo ailesini, düzenledikleri kaynaşma kahvaltısında, İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar da yalnız bırakmadı.
Tuğberk, Gazitepe’de
Transferin son gününde Gazitepespor, Silivrispor genç takım kaptanı ve defans oyuncusu Tuğberk Yıldız ile anlaştı.
Kulüplerimiz liderliği sevdi
TFF İstanbul 1. Amatör Kümede ilçemizi temsil eden kulüplerimiz oyna- dıkları maçların ardından gruplarında ilk sıralarda yer almaya devam ediyor.
Örnek işbirliği, anlamlı turnuva
1.Silivri Taekwondo Turnuvası Silivri Belediyesi ve Silivri Taekwondo Kulübü işbirliğinde şehidimiz Emre Sarıtaş’ın anısına düzenleniyor.
Muhtarlardan yerel basına futbol dersi 11-10
Silivrili Muhtarlar ile Silivri’de görev yapan yerel basın mensupları arasında oynanan halı saha maçında son gülen muhtarlar oldu ve maçı 11-10 kazanmasını bildiler.
Silivrispor’un güreşçileri derece aldı
Silivri’nin güreşçisi İsmet Karabulut tarafından yetiştirilen Silivrisporlu güreşçiler katıldıkları ilk turnuvada sıkletlerinde üçüncülük elde ettiler.
Kasaba da deplasmana gidiyor
Hafta sonu oynanan Tire 1922 maçında gösterdikleri performans ile takımlarını ateşleyen Kasaba Taraftar Grubu zorlu Halide maçında da sahadaki yerlerini alacaklarını duyurdular.












