“Sizlerin güvenliği ve sağlığı için 24 saat görev başındayız”

“Sizlerin güvenliği ve sağlığı için 24 saat görev başındayız”

26.03.2020 13:11:06

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak, Corona virüsü mücadelesinde vatandaşların sağlığını korumak adına, Kaymakamlık ve Belediye olarak 24 saat görev başında olduklarını ve gerekli  tedbirleri aldıklarını açıkladı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, sosyal medya hesabından ilçemiz vatandaşlarına seslenerek, Corona virüsü tedbirleri kapsamında Kaymakamlık ve Belediye olarak gerekli önlemleri almak üzere 24 saat görevleri başında oldukları paylaştı.

Yılmaz, konuşmasında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlıkları olan vatandaşlara sağlıklarını korumak adına evden çıkmamaları gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, şöyle konuştu: “Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz hepimizin malumu. Corona virüsü salgını her geçen gün tehdit oluşturmaya ve bizleri kaygılandırmaya devam etmekte.

Silivri Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığını korumak için tüm ekibimizle görevimizin başındayız. Bu hassas süreçte devlet-millet el ele vererek bu işin de üstesinden geleceğiz.

“SİZLERİN GÜVENLİĞİ VE SAĞLIĞI İÇİN 24 SAAT GÖREV BAŞINDAYIZ”

Özellikle 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızın evden çıkmamaları gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Sizler evinizde güvende ve sağlıklı kalın diye bizler görevimizin başındayız. Tüm ihtiyaçlarınızın karşılanması için gerek Kaymakamlığımızın öncülüğünde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu'nun, gerek belediyemizin 24 saat görevde olduğunu bilmenizi isterim. Çünkü siz bizim için çok önemlisiniz. Hiç meraklanmayın, bu günler de geçecek. Bizi bu günlere getiren büyüklerimizin ellerinden öpüyor, sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Sağalacakla kalın.”

Haber Merkezi

 

YORUM YAP