“Siz Beğenin, Biz Yapalım”

“Siz Beğenin, Biz Yapalım”

30.06.2018 10:53:40

Kuruluşundan günümüze kaliteden ödün vermeden en iyiyi sunmaya çalışan ve bu anlamda ezber bozan yaklaşımlarıyla tüketicisine fayda sağlayacak birçok ilke imza atan Yıldırımlar Mobilya; kalite ve konfor unsurlarını ön planda tutarak, her türlü özel ihtiyaca çözüm üretmek amacıyla kişiye ve alana özel değişik renk ve modelde ergonomik mobilyalar geliştirmeye devam ediyor.

Mobilyacılık sektörüne farklı bir yaklaşım getiren Yıldırımlar Mobilya; üretim teknolojisi, ürün çeşitliliği, tasarım farklılıkları, kalite anlayışı, satış sonrası hizmetleri ve uygun fiyat uygulaması ile Silivri'de müşteri memnuniyetini sağlamayı başaran, bu sektörde kendisine önemli bir yer edinmiş sayılı firmalardan…

“BİZİ RAKİPLERİMİZDEN AYIRAN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİMİZ; ÖNCÜ, KALİTELİ VE GÜVENİLİR ADI ALTINDA SUNULAN İVEDİ TERMİN HİZMETTİR”
Mobilya imalatı, uygulama, tasarım ve taahhüt işi yapan Yıldırımlar Mobilya, modern üretim ve pazarlama anlayışını şöyle tanımlıyor: “Yıldırımlar Mobilya olarak iş hayatına başladığımız günden beri istenilen ölçü, tasarım ve ekonomik şartlar ile hizmet vermekteyiz. Başlıca ilgi alanlarımızı sıralayacak olursak Mutfak Dolapları, Banyo Dolapları, Gardroplar, Portmantolar, Vestiyer ve TV Üniteleri, Kapı çeşitleri, Yüklük ve Ayakkabılık modellerine kadar her türlü mobilya isteğe göre tasarım isteğe göre uygulama ve montaj hizmetlerini vermekteyiz. Sektöründe yer alan diğer rakiplerinden ayıran en büyük özelliğimiz ise öncü, kaliteli ve güvenilir adı altında sunulan ivedi termin hizmettir. Bu hizmet sayesinde alınan müşteri memnuniyetleri bizleri mutlu etmektedir.
Öncelik unsurlarımızdan olan kalite ve güven ile birlikte çizim tasarımı ve ücretsiz keşif hizmetlerimizle müşterilerimize yardımcı olmaktayız. Müşterilerimize sunduğumuz ve sunacağımız bu hizmetler için ciddi

yüksek ücretler ödemeden ekonomik fiyatlar ile hizmet verebilmekteyiz. İhtiyacınız olan her türlü bilgi birikimi sizlere en uygun şekilde sunabilecek olan Yıldırımlar Mobilya Vizyonu ve Misyonu gereği hareket ederek müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma sergilemektedir.”
Sektördeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek, ürün tasarımında ve kalitesinde çıtayı sürekli yükselten Yıldırımlar Mobilya; Cumhuriyet Mahallesi, Dr. Cemal Kozanoğlu Caddesi, No:4/A adresinde “Siz Beğenin, Biz Yapalım” iddiasıyla hizmet veriyor. 

Daha ayrıntılı bilgiye 0212 729 03 25 | info@yildirimlarmobilya.com | www.yildirimlarmobilya.com'dan ulaşabilirsiniz.
Haber Merkezi

YORUM YAP