SİVSAK’tan sezon yemeği

SİVSAK’tan sezon yemeği

Hafta sonu Sinekli'de Av Sezonu yemeğine  evsahipliği yapan SİVSAK'ın Başkanı Sezai Yeşilkurt, etkinliklerine katılım gösterenlere ve dernek ile Silivri'ye yaptığı hizmetlerden dolayı Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a teşekkür etti.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileriyle katıldığı Silivri Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü etkinliğine Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Akif Kanık, muhtar ile avcılar da iştirak etti. SİVSAK tarafından Pazar günü düzenlenen 2016-2017 Av Sezonu Açılışı Sinekli Mahallesinde gölet kenarında gerçekleştirildi.

ÇEKİLİŞLE HEDİYELER VERİLDİ
Başkan Sezai Yeşilkurt, etkinliklerine katılım gösterenlere ve destek ile hizmetlerinden dolayı Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a teşekkür etti, SİVSAK As Başkanı Tamer Bıyıklı, Genel Sekreter Volkan Güçlü ve yönetici Metin Pehlivan davetlilerle tek tek ilgilendi.
Programda anlaşmalı firma sponsorluklarında avcılara çekilişle hediyeler dağıtıldı, bu yöndeki girişimlerin devam edeceği ifade edildi.


IŞIKLAR: BİZİM ZENGİNLİMİZ HUZURUMUZ
Belediye Başkanı Özcan Işıklar, avcılara hitap ederken "Sezai kardeşim beni söyledi ama aslında Silivri'de yaşamayı güzel kılan sizlersiniz. İnsana yatırım olunca dostluğa, kardeşliğe ve barışa yatırım oluyor. Doğal ortamlarımızı koruyacağız, kardeşliği ve huzuru sağlayacağız. İşte Sezai gibi başkanlarımız sayesinde kurulan derneklerimiz sayesinde bu ortamlar sağlanacak ve korunacak. Başarılar diliyorum. Bizim zenginliğimiz işte budur, huzurumuzdur. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

YORUM YAP