Sivil İnisiyatif’ten Emniyet’e anlamlı ziyaret

Sivil İnisiyatif’ten Emniyet’e anlamlı ziyaret

12.12.2016 17:19:10

Silivri Sivil İnisiyatif Platformu, çevik kuvvet ekibine yönelik düzenlenen çifte bombalı saldırının ardından İlçe Emniyet Müdürü Hakan Er'e taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Silivri Sivil İnisiyatif Platformu, Beşiktaş Vodafone Arena'da maç çıkışı sırasında bombalı araçla yapılan hain terör saldırısında şehit olan polisler için taziye, yaralı olarak kurtulan meslektaşları için  İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Platform bünyesinde ziyarete iştirak eden İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, Eğitim Bir-Sen, İlim Yayma Cemiyeti, Anadolu Gençlik Derneği, Ensar Vakfı, Türkiye Gençlik Vakfı, Furkan Derneği, İmam Hatipliler Derneği, Büro Memur-Sen, Toç Bir-Sen, Afrasya Vakfı, Memur-Sen ve Diyanet-Sen'in Silivri Temsilcileri ile Silivri Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Mehmet Kayalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün acısını paylaştı.

KURAN-I KERİM VE TÜRK BAYRAĞI HEDİYESİ

Nereden gelirse gelsin tüm terör saldırılarının faillerini ve arkalarındaki karanlık güçleri lanetleyen sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daha büyük acıların yaşanmaması temennisiyle Emniyet Müdürü Hakan Er'e Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP