
Meral ve Yılmaz Kandemir’in kızları Simge Kandemir hafta sonu gerçekleşen muhteşem düğün töreni ile hayatını Şevket Kesen ile birleştirdi. Garden Et Lokantasında düzenlenen düğünde genç t çiftin mutluluklarını nikâhlarını kıyarak resmiyete kavuşturan isim Silivri Belediyesi Özel Kalem Müdürü Elif Bilici oldu.
Arkadaşlarının şahitlik ettiği Simge ve Şevket Kesen çiftini bu özel günlerinde aileleri ve sevenleri yalnız bırakmadı. Düğüne katılan davetlileri kapıda aileleri ile birlikte karşılayan çift daha sonra salona el ele misafirlerin alkışları eşliğinde girip nikâhta ömür boyu mutluluk için evet dedi.
Silivri’nin önde gelen isimlerinin iştirak ettiği düğünde nikâhmerasimi, çiftin ilk dansları ve pasta kesiminden sonra evlenen çift konukları selamladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde düğünün misafirleri, misafirleriyle pistte canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.
Şık davetlilerin iştirak ettiği düğünde, eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar renkli görüntüler eşliğinde sürdü.
Hürhaber Gazetesi olarak Kandemir ve Kesen ailelerini kutluyor Simge ve Şevket Kesen çiftine mutluluklar diliyoruz…
Haber Merkezi