Silivrispor olağan üstü kongreye gidiyor

Silivrispor olağan üstü kongreye gidiyor

16.06.2017 12:02:57

Geçtiğimiz hafta yaşanan şampiyonluk kutlamalarının ardından Silivrispor'da yönetim asil ve yedek üyelerin yönetim kurulundan istifa etmeleriyle başlayan süreç olağan üstü genel kurul kararı ile noktalandı.

Silivrispor Kulübünde yaşanan istifaların neticesinde kulüp denetleme kurulu devreye girdi. Denetleme Kurulunca verilen karar neticesinde Silivrispor Kulübünün olağan üstü kongreye gitmesi kararlaştırıldı. Silivrispor Yönetim Kurulunda bulunan Emre Dinçel, Cem Demiray, Turgay Sezginer, Nuri Acundeğer, Yavuz Dirik, Tuncay Kanburoģlu, Zafer Bıyıklı, Arzu Yalçın, Raşit Yağcıoglu, Yusuf Temel, Hüseyin Kızıltan, Recep Karaköy, Tezcan Balcıoğlu ve Süleyman Gencoğlu'nun istifalarının ardından yönetim zorda kalmış ve denetleme kurulunun da genel kurul çağrısı karşısında olağan üstü genel kurula gitme kararı alındı.

KONGRE İÇİN GEÇ KALINMAMALI
Silivrispor'un şu anki durumundan dolayı mümkün olduğunca en erken vakitte genel kurula gitmelidir. Bunun için 15 gün önceden tüm üyelerin tarih, saat, yer ve gündem ile bir gazete ilanı veya e-posta yoluyla bilgilendirmek suretiyle kongre sürecinin başlatılması gerekli. İlgili kurul bu ilanı vermek zorunda ki işler hızlı başlasın. Olağan üstü kongrede kim aday olacaksa olsun bir an evvel transfer işlemlerine başlaması gerekmektedir. Geciktiğimiz her dakika yeni sezon için startın gecikmesi anlamına gelmektedir.
Haber:
Engin AKIN

YORUM YAP