Eğitim işbirliği zincirine yeni halkalar

Eğitim işbirliği zincirine yeni halkalar

16.06.2017 12:04:00

Odak Okulları, eğitim işbirliği anlaşmalarına yeni üyelerle devam etti.

Protokolleri imza altına alarak eğitim işbirliği anlaşmalarına çeşitli kurum ve sivil toplum örgütleriyle devam eden Odak Okulları, 2017-2018 eğitim-öğretim yılına yoğun hazırlık içerisinde. Konsept okul olarak Silivri'deki eğitim sektörüne iddialı bir giriş yapmayı hedefleyen Odak Okulları, Eğitim İşbirliği Protokollerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

EĞİTİM İŞBİRLİĞİ ZİNCİRİNİN YENİ HALKALARI
Odak Okulları, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Silivri Kadın Girişimciler Derneği, Silivri Bulgaristan Göçmenleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Silivri Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İstanbul Eczacılar Odası Silivri Temsilciliği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi'nden sonra İSMMMO Silivri Oda Temsilciliği, Silivri Muhtarlar Derneği, Kulüpler Birliği ve Muharip Gaziler Derneği ile de işbirliği anlaşmasına vardı.
Protokoller İSMMMO Silivri Temsilcisi Saadet Gencoğlu, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan, Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta ve Silivri Muharip Gaziler Derneği Başkanı Adnan Gürcan ile Odak Okulları yetkilileri tarafından imza altına alındı. Odak Okulları'nın açıkladığı 2017-2018 eğitim-öğretim yılına ait kayıt ücretleri üzerinden, giriş kaydı yapılan okul kademesinde geçerli olmak kaydıyla, protokol imzalanan oda ve dernek üyelerinin çocuklarına %35 oranında eğitim indirimi uygulanacak.
Renginar SALİ

YORUM YAP