Silivrispor’da sakatlar can sıkıyor

Silivrispor’da sakatlar can sıkıyor

21.09.2016 07:03:45

Sezonun ikinci haftasının geride kalması ile birlikte takımın bel kemiği niteliğindeki üç ismin sakatlığı Silivrispor'da teknik heyetin canını sıkmakta.

Lig ve kupa maç trafiğinin arttığı dönemde takımdaki kilit noktalarda oynayan oyuncuların sakatlıkları can sıkmaya devam ediyor. Hafta sonu oynanan Bodrumspor maçında rakibi ile girdiği hava topu mücadelesinde omzuna darbe alan defans oyuncusu Bülent Demir'in ilk belirlemelere göre köprücük kemiğinin kırıldığı bildirildi. Defans oyuncusu Bülent Demir'in son kontrolleri ile birlikte hafta içi Ümraniyespor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında oynamasının mümkün olmadığı da gelen bilgiler arasında.


İSMAİL DÜZGÜN'DE KUPA DA YOK
Sezon başında arka adalesindeki sıkıntılar nedeni ile sorunlar yaşayan kanat ve forvet oyuncusu İsmail Düzgün'de, Ümraniye ile oynanacak olan kupa maçında yerini alamayacak oyunculardan oldu.

İBRAHİM FATİH KUPAYA YETİŞTİRİLECEK
Dersimspor maçında adalesinden sakatlanan tecrübeli forvet İbrahim Fatih Dilek teknik heyet tarafından Bodrum maçında dinlendirilmişti. Önceki gün yapılan idmana çıkan İbrahim'in kupa maçına yetiştirilebileceği bildirildi.


Engin AKIN

YORUM YAP