
AK Parti İlçe Başkanı Sami Barlas, güçlendirme ve tadilat çalışmaları tamamlanan Yavuz Selim İlkokulu'nda incelemelerde bulundu.
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Sami Barlas, Selimpaşa Mahallesi'nde İstanbul Valiliği tarafından güçlendirme ve tadilat çalışmaları tamamlanan Yavuz Selim İlkokulu'nu ziyaret etti. Yenileme çalışmaları kapsamında, okul bünyesine çağdaş standartlarda bir konferans ve sinema salonu da kazandırıldı.
EĞİTİME VE BÖLGE HALKINA KATKI
Ziyaret sırasında çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Barlas, eğitim altyapısına kazandırılan bu önemli yatırım sayesinde sadece öğrencilerin değil, bölge halkının da yararlanabileceği çok amaçlı bir sosyal alan oluşturulduğunu ifade etti.
TEŞEKKÜR MESAJI
Barlas, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bu kıymetli hizmetin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta İstanbul Valimiz Sayın Davut Gül olmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim Hakkı Damat'a ve her daim eğitime güçlü destek veren AK Parti İstanbul İl Başkanımız Sayın Abdullah Özdemir'e gönülden teşekkür ediyoruz.”
YENİLENEN OKUL BÖLGEYE DEĞER KATTI
Yavuz Selim İlkokulu, yenilenen altyapısı ve sosyal donatı alanlarıyla bölgeye değer katan önemli bir merkez haline geldi.
Seda ŞİMŞEK