Silivri Soylu, İmamoğlu ve Akşener’i ağırlıyor

Silivri Soylu, İmamoğlu ve Akşener’i ağırlıyor

22.08.2022 11:17:59

Silivri bu hafta önce Salı günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çarşamba günü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Perşembe günü de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ağırlamaya hazırlanıyor.

Silivri bu hafta önemli evsahipliklerine hazırlanıyor.

SOYLU YARIN SİLİVRİ'DE

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 23 Ağustos 2022 Salı günü gençlerle buluşmak üzere Silivri'ye geliyor. AK Parti'den yapılan açıklamaya göre Soylu, 23 Ağustos 2022 Salı günü saat 19:30'da Kalepark Sosyal Tesislerinde “Gençlik Söyleşi Programına” katılacak. Öncesinde ise AK Parti'nin Yüz Yüze 100 Gün Projesi  kanpasında  Palmiye Düğün Salonu'nda STK temsilcileri, iş insanları, kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya gelecek olan İçişleri Bakanı Uğur Mumcu Meydanı'ndaki AK Nokta'yı ziyaret ettikten sonra 19:30'da Kalepark Sosyal Tesislerinde “Gençlik Söyleşi Programına” katılacak.

İMAMOĞLU, SİLİVRİ BOĞLUCA YAŞAM VADİSİ AÇILIŞI İÇİN GELİYOR

İmamoğlu, Silivri Boğluca Deresi çevresini yeşil alan, yürüyüş yolları ve kentsel donatılarla halkın kullanımına sunacak Silivri Boğluca Yaşam Vadisi açılışı için 24 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00'da Silivri Yeni Mahallede olacak.

AKŞENER, SİLİVRİ SAHİLİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞACAK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de 25 Ağustos Perşembe günü akşam saat 18:00'de Silivri Sahilde ( MADO /Yelken Restaurant )yanında bulunan İYİ'lik Karavanında halkla kucaklaşacak.

YORUM YAP