Silivri Odak Koleji'nden “Bir Hamle De Sen Yap” Projesiyle köy okullarına anlamlı destek

Silivri Odak Koleji'nden “Bir Hamle De Sen Yap” Projesiyle köy okullarına anlamlı destek

24.06.2026 14:19:20

Bu bir tanıtımdır

Odak Koleji tarafından yürütülen “Bir Hamle De Sen Yap” projesi kapsamında, Silivri'nin köy okullarında eğitim gören öğrenciler için hazırlanan akıl ve zekâ oyunları öğretmenlere teslim edildi.

Odak Koleji, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği “Bir Hamle De Sen Yap” projesiyle anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmada, Silivri'nin köy okullarında görev yapan öğretmenler ile projeye destek veren veliler bir araya geldi.
Program kapsamında, köy okullarında eğitim gören öğrencilerin gelişimlerine katkı sunmak amacıyla hazırlanan akıl ve zekâ oyunları öğretmenlere teslim edildi.
KÖY OKULLARINDAKİ ÖĞRENCİLERE ULAŞACAK
Projeyle, köylerde eğitim gören öğrencilerin analitik düşünme, problem çözme ve strateji geliştirme becerilerini destekleyecek eğitim materyallerinin çocuklarla buluşturulması hedefleniyor.
Öğretmenler aracılığıyla öğrencilere ulaştırılacak olan akıl ve zekâ oyunları, eğitim süreçlerine katkı sağlayacak önemli bir kaynak olarak değerlendiriliyor.
EĞİTİM İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ
Odak Koleji tarafından yapılan açıklamada, iyiliğin ve dayanışmanın paylaştıkça büyüdüğüne vurgu yapılarak projeye destek veren tüm paydaşlara teşekkür edildi.
Açıklamada, İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat'a, projeye katkı sunan velilere ve köy okullarıyla öğrenciler arasında köprü görevi üstlenen öğretmenlere teşekkür edilerek, eğitime yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarının devam edeceği ifade edildi.
Renginar SALİ

 

YORUM YAP