Silivri Mondi’sine kavuştu

Silivri Mondi’sine kavuştu

30.05.2016 09:52:14

Yeni Mondi Bayisi Silivri Reel Mobilya'nın açılış töreni, 28 Mayıs Cumartesi tarihinde Alibey Mahallesi, Kara Mustafa Paşa Sokak, No: 8 adresinde gerçekleştirildi. “Evini Mondile, Hayatını Yenile” sloganı ile sadece Silivri'de, İstanbul'da, Marmara Bölgesinde değil Türkiye'nin genelinde hatta dünyanın birçok noktasında mobilya sektöründe hizmet veren Mondi, trend renklerden oluşan oturma gruplarından ev tekstil ürünlerine, koltuk takımlarından yatak odalarına, yemek odalarından estetiği bütünleyen tamamlayıcı aksesuarlara kadar birçok farklı ürün grubunu tüketicisi ile buluşturdu. Mağaza Sahibi Abdurrahim Yurt'un ev sahipliğindeki açılış törenine; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Melis Üyesi Tamer Şişman, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Boydak ve Bekir Boydak, Mondi Pazarlama Müdürü Ahmet Karmaş ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

YURT: DAHA ÖNCE ÇORUMLUYDUM ARTIK SİLİVRİLİYİM
Açılış konuşmasını Mağaza Sahibi Abdurrahim Yurt kaydetti. Alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Yurt, sözlerine yoğun programında açılış törenine de yer veren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil'e teşekkür ederek başladı. “Sayın Belediye Başkanım ve İlçe Başkanım, yoğun programınızda bizlere vakit ayırarak buraya kadar teşrif ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Değerli davetliler, buraya gelerek mutluluğumuza ortak olduğunuz için ayriyeten hepinize teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Özellikle Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyelerine teşriflerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. İki aydır Silivriliyim. Daha önce Çorumluydum.

“SİLİVRİ HALKI BİZİ BAĞRINA BASTI”
Silivri'de yabancı olmamıza rağmen gerek komşularım, gerek Silivri halkı olsun bizi bir yabancı gibi karşılamadılar. Bize sahip çıktılar. Tadilat süresince çevreye karşı verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum.

“MONDİ'Yİ SİLİVRİ'DE EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYİ HEDEFLİYORUZ”
Biz 1980 yılından beri mobilya sektöründe perakendecilik yapıyoruz. Üçüncü kuşak ailemizle bu sektöre hizmet veriyoruz. Burada kurumsal bir şirket olan Mondi ile çalışmalarımızı yürütme kararı aldık. Mondi'yi Silivri'de en iyi şekilde temsil etme hedefimizde sizlerin de desteğiyle başarılı olacağımıza inanıyorum. Allah utandırmasın, hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

BOYDAK: TÜRKİYE'DE 454, YURTDIŞINDA 312, TOPLAMDA 766 YERDE BULUNAN SATIŞ NOKTAMIZLA TÜKETİCİ İHTİYAÇLARINA CEVAP VERİYORUZ
Yurt'un ardından söz alan Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Boydak, Boydak Holding'in yurtiçi ve yurtdışı pazarında her geçen gün payını artırmasına dikkat çekerken, mobilya sektöründe edindiği yeri ve günden güne artan başarı grafiğini vurguladı: “Sayın Silivri Belediye Başkanı, değerli protokol ve misafirler, hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Mağazamızın açılışına hepiniz hoş geldiniz. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Franchise mağazalar zincirine halkanın birini daha ekleyerek Türkiye genelinde 454, yurtdışında ise 312, toplamda 766 yerde satış noktasına eriştik.


“MAĞAZAMIZ SİLİVRİLİLERE VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN”
Mondi markası kendi sektöründe, inşallah, 2018 yılına kadar ilk üçe girmeyi hedefliyor ve böylesine 1000 metrekarelik güzel ve şık bir mağazada yatak odasıyla, yemek odasıyla, ev tekstiliyle, halılarıyla sergilenerek hizmete girmiştir. Güzel ürünler güzel mağazalarda satılır. Yurt ailesinden Abdurrahim Yurt Beye böyle güzel bir mağazayı Mondi markasına kazandırdığı için çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Yine ayrıca bu mağazada emeği geçen Orpaş A.Ş. Genel Müdürü Orhan Başar Beye ve Pazarlama Müdürü Selim Aydın Bey ve ekibine teşekkür ederim. Ayrıca Genel Merkezden de Ahmet Karmaş Beye ve ekibine teşekkür ederim. Mağazamızın düzenlenmesinde ve dekorasyonunda emeği geçen Mimar Onur Yüksel Beye ve ekibine teşekkür ederim. Hizmete giren mağazamızın Silivri halkına ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.”


IŞIKLAR: ÜLKEMİZ ANCAK DEĞER YARATARAK ZENGİNLEŞİR
İlçemize yeni bir işletmenin kazandırılmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Bir işyeri açılırken emin olun duyduğumuz mutluluğu anlatmak mümkün değil. Bizim yıllardır süregelen bir mücadelemiz var. İlçemiz hizmet sektörleri, tarım, turizm ve sanayinin birbirleriyle çelişmeden gelişebileceği İstanbul'un hatta Türkiye'nin ender bölgelerinden biri. Buna en çok katkı yapmaya çalışan bizleriz çünkü hizmet sektörlerini geliştirdiğimizde hizmet sektörüyle beraber daha nitelikli üretimi de canlandıracağımızın bilincindeyiz. Ülkemizin zenginleşmesi üretim ve markalaşmakla mümkün. Boydak Holding gibi Anadolu'nun kalbinden çıkıp bütün dünyaya yayılmış daha nice ‘Anadolu Kaplanımız' var. Gerekli imkânları sağladığımızda insanımızın neler yapabildiğini görüyoruz.

“ALLAH HUZUR İÇİNDE HİZMET VEREBİLMEYİ NASİP ETSİN”
Osmanlı'da bir laf vardır, açılan her yer için söylüyorum; “Allah yerinizi dar etsin” derlermiş. Sizin de Allah yerinizi dar etsin, bol kazançlarınız olsun inşallah. Daha büyük mekânlarda hizmet verdiğinizi görmeyi ümit ederim. Allah huzur içerisinde hizmet vermeyi nasip etsin.” şeklinde konuştu.


Konuşmaların akabinde protokol üyeleri mağaza yöneticileriyle birlikte dua eşliğinde kurdele keserek açılış törenini gerçekleştirdi. Davetliler mağazayı gezerek ürünleri inceledi, açılışa özel cazip fiyatlar hakkında bilgi aldı.

Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Silivri Güreşe doydu
Sonraki »

YORUM YAP