Silivri Mektebim Koleji’nde Emniyet Müdürü Okan Büzkaya’ya anlamlı ağırlama

Silivri Mektebim Koleji’nde Emniyet Müdürü Okan Büzkaya’ya anlamlı ağırlama

05.05.2026 10:36:21

Silivri İlçe Emniyet Müdürü Okan Büzkaya, Silivri Mektebim Koleji'ni ziyaret ederek okul yönetimi ve öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette eğitim faaliyetleri ve güvenli okul ortamı üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Silivri İlçe Emniyet Müdürü Sayın Okan Büzkaya, ilçenin köklü eğitim kurumlarından Silivri Mektebim Koleji'ni ziyaret etti. Kampüs içerisinde gerçekleşen ziyarette Büzkaya, okul yönetimi ve öğrencilerle bir araya gelerek eğitim süreçleri, okul ortamı ve öğrencilerin güvenliği üzerine değerlendirmelerde bulundu.
GÜVENLİ EĞİTİM ORTAMI ELE ALINDI
Ziyarette, Silivri Mektebim Koleji'nin eğitim faaliyetleri ve güvenli eğitim ortamının sürdürülebilirliği konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Okul yönetimi, emniyet teşkilatının eğitime ve gençlerin güvenliğine verdiği desteğin önemine dikkat çekerek, İlçe Emniyet Müdürü Okan Büzkaya'yı kampüslerinde ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.
ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ
Ziyaret kapsamında öğrencilerle de kısa süre sohbet eden İlçe Emniyet Müdürü Okan Büzkaya'ya, kampüs ortamı ve okulda uygulanan eğitim modelleri hakkında bilgi verildi.
“KAMPÜSÜMÜZDE KONUK ETMEKTEN ONUR DUYDUK”
Silivri Mektebim Koleji'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Silivri İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Okan Büzkaya'yı kampüsümüzde konuk etmekten büyük onur duyduk. Değerli vaktini bizlere ayırarak eğitim süreçlerimize ve güvenli gelecek vizyonumuza katkı sunan Sayın Müdürümüze nazik ziyaretleri ve yakın ilgisi için şükranlarımızı sunarız.”
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP